TBB Coşar Sakarya'da - Son Dakika
Yerel

TBB Coşar Sakarya'da

TBB Coşar Sakarya\'da

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Ahsen Coşar Sakarya'ya gelerek Sakarya Barosu'nun yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu.

12.04.2013 18:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Ahsen Coşar Sakarya'ya gelerek Sakarya Barosu'nun yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Sakarya Barosu Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu tarafından karşılanan TBB Başkanı

Ahsen Coşar onuruna ilk olarak Ormanpark'ta bir yemek verildi. Yemeğe TBB Disiplin Kurulu Başkanı Av. Erdoğan Saruhanoğlu, Düzce Barosu Başkanı Ali Dilber, Sakarya Barosu Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu, Sakarya Barosu Türkiye Barolar Birliği Delegeleri Nihat Nalbantoğlu, Av. Vacit Öktem ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Ormanpark'ta yenilen yemekten sonra; Türkiye Barolar Birliği tarafından satın alınıp Sakarya Barosu'na tahsis edilen ve halen SESOB'un kullanımında olan yeni baro binası gezdirildi.

Yeni binayı çok beğendiğini söyleyen TBB Başkanı Ahsen Coşar binanın Sakarya Barosuna hayırlı olmasını ve uzun yıllar boyunca kullanılmasını temenni etti. Sakarya Barosu Başkanı Av. Recep Hacıeyüpoğlu ise Sakarya Barosuna kazandırılan yeni bina için şahsı ve tüm Yönetim Kurulu adına TBB Başkanı

Ahsen Coşar'a teşekkürlerini ileterek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel TBB Coşar Sakarya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement