Tbmm Başkanı (2/son): Neden Tunceli, Neden Sayın Aygün? - Son Dakika
Güncel

Tbmm Başkanı (2/son): Neden Tunceli, Neden Sayın Aygün?

Tbmm Başkanı (2/son): Neden Tunceli, Neden Sayın Aygün?

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün PKK tarafından kaçırılmasına ilişkin, "Kınanması gereken bir husustur, kınıyorum, millet iradesine, demokrasiye, Meclisimize karşı saygısızlıktır TBMM Başkanı Cemil Çiçek, CHP"...

13.08.2012 11:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün PKK tarafından kaçırılmasına ilişkin, "Kınanması gereken bir husustur, kınıyorum, millet iradesine, demokrasiye, Meclisimize karşı saygısızlıktır TBMM Başkanı Cemil Çiçek, CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün PKK tarafından kaçırılmasına ilişkin, "Kınanması gereken bir husustur, kınıyorum, millet iradesine, demokrasiye, Meclisimize karşı saygısızlıktır. Çalışma devam ediyor. Neden Tunceli, neden Sayın Aygün?" dedi.

TBMM Başkanı, Meclis'te basın mensuplarının CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün PKK tarafından kaçırılmasına ilişkin sorularını yanıtladı. TBMM Başkanı, şöyle dedi:

"Dün bu üzücü olayla ilgili bilgi aldıktan sonra Tunceli Valimizle görüştüm, müteakip defalar görüşme yaptım, bugün de görüştüm. Sayın Aygün'ün eşi de oradaydı eşiyle görüştüm. Aldığım bilgileri Sayın Kılıçdaroğlu'yla, Sayın Adnan Keskin ile paylaştım. İlk bilgiler ışığında da hissiyatımı, tepkimi dün gece ifade etmeye çalışmıştım. Elbette üzücüdür, düşündürücüdür aynı zamanda da kınanması gereken bir husustur, kınıyorum, millet iradesine, demokrasiye, Meclisimize karşı saygısızlıktır. Çalışma devam ediyor, ayrıntıları bir görmemiz lazım. Neden Tunceli, neden Sayın Aygün? Neden milletvekiline karşı böylesine saygısızca bir eylem gerçekleşmiş oluyor, ayrıntılar belli olunca daha detaylı bir değerlendirme yaparım." (ANKA/SON)

(MG/ORH) - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Tbmm Başkanı (2/son): Neden Tunceli, Neden Sayın Aygün? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement