TBMM Başkanı Kahraman, "15 Temmuz Darbe Girişimi Başarılı Olsaydı Türkiye Arakan'dan Farksız Olurdu" - Son Dakika
Politika

TBMM Başkanı Kahraman, "15 Temmuz Darbe Girişimi Başarılı Olsaydı Türkiye Arakan'dan Farksız Olurdu"

- TBMM Başkanı Kahraman, "15 Temmuz darbe girişimi başarılı olsaydı Türkiye Arakan'dan farksız olurdu"ERZURUM - TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Erzurum'un İspir İlçesi'nde Belediye Başkanlığı ve İlçe Kaymakamlığını ziyaret etti.

07.09.2017 16:14

- TBMM Başkanı Kahraman, "15 Temmuz darbe girişimi başarılı olsaydı Türkiye Arakan'dan farksız olurdu"

ERZURUM - TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Erzurum'un İspir İlçesi'nde Belediye Başkanlığı ve İlçe Kaymakamlığını ziyaret etti.

Karadeniz'i Doğu Anadolu'ya bağlayacak olan Ovit tünelinde incelemelerde bulunduktan sonra İspir'e geçen TBMM Başkanı İsmail Kahraman, beraberinde İspir Kaymakamı Ömer Faruk Fidan ve AK Parti İlçe Başkanı Salih Çetinkaya ile birlikte Belediye Başkanı Osman Çakır'ı ziyaret etti.

TBMM Başkanı Kahraman burada ki konuşmasında, 15 Temmuz hain darbe girişiminin başarılı olması halinde Türkiye'nin bugün Arakadan'dan farklı olmayacağını belirterek, "15 Temmuz da Allah'a şükür olsun, hamd olsun, bir büyük badireden kurtulduk. Arakan bu gün nasıl bir haldeyse biz de aynısı olacaktık. Kürdistan, Ermenistan daracık yerde birbirine girmiş millet, Suriye Türkiye'ye geldi, biz nereye gidecektik. Sadece bir darbe değil, aynı zamanda son verme hadisesiydi 15 Temmuz. Doğrudan doğruya Türkiye'nin varlığına kasteden bir hadiseydi. Cumhurbaşkanımızın halkı meydanlara daveti ve halkın bu davete uyması, meydanları doldurması Cumhurbaşkanımıza olan itimadı, karşı olan da olmayan da, ama temel görüş itibariyle bağlılığı bütün meydanları doldurdu ve büyük bir badireden Türkiye kurtuldu" diye konuştu.

TBMM Başkanı Kahraman, "15 Temmuz Darbe Girişimi Başarılı Olsaydı Türkiye Arakan\'dan Farksız Olurdu"
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika TBMM Başkanı Kahraman, '15 Temmuz Darbe Girişimi Başarılı Olsaydı Türkiye Arakan'dan Farksız Olurdu' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement