Kızının Söylediği Tecavüz Yalanından Sonra Suçsuz Genci Öldüren Babanın Cezası Belli Oldu - Son Dakika
Güncel

Kızının Söylediği Tecavüz Yalanından Sonra Suçsuz Genci Öldüren Babanın Cezası Belli Oldu

Kızının söylediği tecavüz yalanı üzerine 17 yaşındaki genci öldüren baba, 25 yıl hapis cezası aldı. Baba, mahkemede eşi, kızı ve kızının asıl ilişkisi olan gençten şikayetçi olduğunu söyledi.

29.03.2018 15:18  Güncelleme: 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da bir baba, hamile kalan kızının "Tecavüze uğradım " diyerek ismini verdiği genci öldürmüştü. Mahkemede kızın iftira attığı ortaya çıkınca kız tutuklanmıştı. Mahkeme suçsuz yere 17 yaşındaki genci öldüren babaya 25 yıl hapis cezası verdi.

BABA, KIZININ "BANA TECAVÜZ ETTİ" DEDİĞİ GENCİ ÖLDÜRMÜŞTÜ

Adana'da baba Emrah Bulut, kızı F.B'nin Muhammet Reşit Yıldırım'ın tecavüzü sonucu hamile kaldığını söylemesi üzerine 17 yaşındaki genci silahla öldürmüştü.

KIZIN ALDIRDIĞI BEBEKLE ÖLEN GENCİN DNA'SI UYUŞMADI

Adana Kriminal Polis Laboratuvarı'ndaki testler sonucu mahkemeye gönderilen DNA raporunda, sanığın kızı F.B'nin taşıdığı cenin ve maktulden alınan doku örnekleri arasında uyum bulunmadığı kaydedilmişti.

KIZ, İFTİRA ATTIĞINI İTİRAF ETMİŞTİ

Görülen son duruşmada ise F.N.B, kürtajla alınan bebeğin babasının Yıldırım olmadığını, babasının yengesinin yeğeni M.Ç. tarafından hamile bırakıldığını ve babasından korktuğu için Muhammet Reşit Yıldırım'ın adını verdiğini itiraf etti.

Kızının Söylediği Tecavüz Yalanından Sonra Suçsuz Genci Öldüren Babanın Cezası Belli Oldu

KIZ, İFTİRA SONUCU TUTUKLANDI

Tecavüzüne uğradığı yalanıyla 17 yaşındaki gencin babası tarafından öldürülmesine yol açan F.N.B. hakkında başlatılan soruşturma kapsamında "iftira" suçundan tutuklandı.

Adana 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki karar duruşmasına tutuklu sanık Emrah Bulut, öldürülen Muhammet Reşit Yıldırım'ın babası Ali Yıldırım, taraf avukatları ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı avukatı hazır bulundu. Mahkeme başkanı, karar öncesi taraflara son savunmaları için söz hakkı verdi.

ÇOCUĞUN SON SÖZÜ: MESAJLAŞTIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM

Ali Yıldırım, sanığın oğlunu suçsuz yere öldürdüğünü belirterek, "Daha nasıl tahrik indirimi isteniyor. Oğlumu tek başına öldürmemiştir. Ailesi de işin içindedir. Çocuğumu zorla iş yerine getirtiyorlar. Şoför de çocuğumun öldürülmesine yardımcı olmuştur. Çocuğumun son sözleri, 'Mesajlaştığım için özür dilerim.' olmuştur. Sanık olaydan önce 2 kez oğlumun iş yerine gelip gitmiştir. Adaletinize güveniyorum." dedi.

Kızının Söylediği Tecavüz Yalanından Sonra Suçsuz Genci Öldüren Babanın Cezası Belli Oldu

"ALLAH İKİ AİLEYE DE SABIR VERSİN, PİŞMANIM"

Sanık Bulut ise olaydan dolayı çok pişman olduğunu belirtip, "Allah her 2 aileye de sabır versin. Çok pişmanım. Her baba gibi ben de kendimi kızıma adadım. Ben bayat ekmek yedim, kızıma gidip fırından sıcak ekmek alıp yedirdim. Olayı kendime yediremedim.

Hep sordum. Kızıma, annesine, polise, psikologa sordum. En son Muhammed Reşit'e sordum. 'Özür dilerim pişmanım' dedi. Olay anlık oldu. Bunalımdaydım. Çok üzgünüm." ifadesini kullandı.

EŞİ, KIZI VE KIZIYLA İLİŞKİSİ OLANDAN ŞİKAYETÇİ OLDU

Bulut ayrıca, kendisini kandırdığını öne sürdüğü kızı, eşi ve kızının ismini verdiği M.Ç'den şikayetçi olduğunu söyledi.

Kızının Söylediği Tecavüz Yalanından Sonra Suçsuz Genci Öldüren Babanın Cezası Belli Oldu

BABAYA, İNDİRİM SONUCU 25 YIL HAPİS VERİLDİ

Mahkeme heyeti, sanık Bulut'u önce "Çocuğu kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapse mahkum etti. Cinayetin söylenen yalan üzerine tahrik altında işlendiği gerekçesiyle sanığın cezası 23 yıla indirildi. Sanık Bulut'a ayrıca ruhsatsız silah bulundurmak suçundan da 2 yıl hapis cezası verildi.

"O HAPİSTEN ÇIKACAK, OĞLUM MEZARDAN ÇIKMAYACAK"

Karar üzerine baba Ali Yıldırım mahkeme heyetine, "Sanık 17 yıl sonra cezaevinden çıkacak ama benim oğlum mezardan çıkmayacak." dedi.

AİLE KARARA İTİRAZ EDECEK

Duruşmanın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan baba Ali Yıldırım, oğlunun suçsuz yere öldürüldüğünü vurgulayarak, karar nedeniyle tepkili olduğunu dile getirdi. Ailenin avukatı da karara itiraz edeceklerini ifade etti.

Kızının Söylediği Tecavüz Yalanından Sonra Suçsuz Genci Öldüren Babanın Cezası Belli Oldu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kızının Söylediği Tecavüz Yalanından Sonra Suçsuz Genci Öldüren Babanın Cezası Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (40)

  • Ok: Asil muebbeti kiz almaliymis kac kisinin basini yemis yaziklar olsun olmaz olsun boyle evlat 27 0 Yanıtla
  • Kızlara güven olmaz: Karı milleti bugüne dek yalanlarıyla kaç erkeğin hayatını mahvetmiştir 20 2 Yanıtla
  • Murat : O kızı onunla ilişki yaşayan erkeği anneyi babayı hepsini topluca idam edeceksin şeriat kanunu olacak cana kasteden herkez ölmeli misliyle cezalandırılmalı ne demişler kafirler için yaşasın cehennem 14 4 Yanıtla
  • HAKAN GÜMÜŞ.: BU HABERİN İLK GÜNÜNDE SÖYLEDİGİMİ TEKRA EDİYORUM KIZ 15 HAPIS YATMALI CEZASINI KESİNLİKLE ALMALI CİNAYETE AZM ETTİRDİ KASITLI BİLİNÇLİ ŞEKİLDE MASUM İNSANI HEDEF YAPTI ÖLÜMÜNE SEBEP OLDU KESİNLİKLE KIZ CEZALANDIRILMALI CÜNKÜ YAPTIGI YASAK İLİŞKİYİ İSTEYEREK KENDİ RIZASI İLE YAŞADI GERÇEK SUÇLUYU SAKLADI HANGİ İNSAN GERCEK SUÇLUYU SAKLAR YA SEVİYORDUR YADA İSTEYEREK YAPMIŞTIR . 17 0 Yanıtla
    muşlu 49: aynen bro kız çocuk bide kendini akıllı zaneden adam 25 şer yıl haketmiş o ne güzel dünyam adalet denen bişey var lakin 0 1 deskop: kardeş kız olayı başlatan taraf yanı olayın 1. faili 15 yıl olur mu ben buğün bi katil kiralasam o adamı oldurse benımde bunu yaptığım bilinse bana kıralık katılden daha az mı ceza verecekler ya akıllı düşünün biraz 0 0
  • Gerçekte : Olay denildiği gibiyse karısı ve kizina iki katı ceza verilmeli 12 1 Yanıtla
  • Gercek: O kız ve o kızla ilişkisi olan çocuk anne baba hepsi topluca idam edilmeli bir cana kıyanlar yada ona sebeb olan herkez misliyle karşılık bulmalı şeriat kanunu çok güzel bu yüzden eee cehennem boşuna yaratılmadı 10 3 Yanıtla
  • zzzzz: Şimdiki zombilere inanmayın kendisi bir nane yer başka suçsuz kişiyi birşey yapdi der ..... 11 0 Yanıtla
  • Jordi el nino: Kadın hakları cart curt.bu kıza ne ceza vermeli hiç günahı olmayan çocuğu öldürttü.ondan öncede evlilik dışı ilişki yaşadı. 9 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement