Technopc, Cebıt'te Bilgisayar Dünya'sına Bakış Açınızı Değiştirecek - Son Dakika
Güncel

Technopc, Cebıt'te Bilgisayar Dünya'sına Bakış Açınızı Değiştirecek

6-9 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan Cebit Bilişim Fuar'ına Salon 2, C11 nolu standta katılıyor.

30.09.2011 21:59  Güncelleme: 22:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Technopc® NANO2 sahip olduğu İ3/İ5 işlemci seçeneği, USB 3,0 gigabit Lan desteği ve DDR3 ram teknolojisi ile performanstan ödün vermeden kullanıcıya mini pc kullanmanın avantajlarını sunuyor. Technopc®NANO2 nin bünyesinde barındırdığı wireless ve bluetooth sayesinde kablosuz internet teknolojisinin rahatlığını ve kolayca dosya transferi yapabilmenin rahatlığını yaşayacaksınız.

Technopc® NANO2 lerde ev kullanıcılarıda unutulmamış, fonksiyonel uzaktan kumanda, siyah veya beyaz renk seçeneği ile satışa sunulan Technopc® NANO2 leri ultra ince, sofistike ve şık dizaynı ve üzerinde bulunan HDMI bağlantı birimi sayesinde dilerseniz LCD televizyonunuza bağlayarak evinizde bir multimedya center olarak da kullanabilirsiniz.

Technopc® SMART ULTRA SFF (Yeni Seri)

Technopc® Smart USFF serisi pc ler özellikle yüksek performans ihtiyacı duyan kurumlar ve ticari işletmeler için geliştirilmiş. Yönetilebilirlik, veri güvenliği, sessiz çalışma özelliği gibi diğer markalardan ayrılan Technopc® Smart USFF serisi pc ler de ;İntel Pentium serisi işlemcilerden başlayarak yeni nesil Core İ3, Core İ5,Core İ7 işlemcilerine kadar oldukça geniş bir işlemci yelpazesi , 1 gb DDR3 ram den 8 gb DDR3 rame kadar ve 160 Gb harddiskten den 2Tb Harddisk seçeneğine kadar birçok farklı alternatifte model mevcut.

Technopc® KEYBOARDPC (Yeni seri)

Sadece bir klavye den ibaret olan Technopc®keyboard pc Intel atom D525 işlemci 2 gb ram

ve 160-320-500 gb harddisk seçeneği ile birlikte satışa sunulacak keyboard pc ler tüm çalışma alanınızı sizin kullanımınıza bırakıyor,40w enerji tüketimi ile diğer pc ler ile karşılaştırılmayacak kadar çevreci bir ürün olan olan Technopc ® keyboard pc ler üzerinde DVd-wr ,çoklu kart okuyucu,4adet Usb 2.0 bağlantı noktası,eternet girişi ,Hdmı girişi(opsiyonel) ,üzerinde 2 adet speaker ile birlikte geliyor.

Technopc® ALL İN ONE PC (Yeni seri)

Şık Sofistike ve gözalıcı Technopc All in One Pc serisi sadece bir monitörden ibaret . Technopc®All in one serisi pc'ler de Intel Dual core, Core2 duo,İntel Core İ3 ve Core İ5 işlemciler kullanılıyor. 160-320-500 gb harddisk seçeneği ile birlikte satışa sunulacak all in one pc lerin en büyük özelliklerinden biri de isteğe bağlı olarak sunulan one touch veya multitouch dokunmatik ekran seçeneği. Üzerinde Dvd-wr,webcam ve wireless seçeneği olan Technopc all in one pc leri kullanırken kendinizi ayrıcalıklı hissediceksiniz.

Technopc® POWER SFF (yeni seri)

Standart masaüstü bilgisayarlara göre daha az yer kaplayan, USFF kasa yapısındaki minipcler den farklı olarak üzerine harici ekran kartı takılabilme özelliğine sahip Power Sff serisi Technopc® ler özellikle yüksek grafik performansına ihtiyaç duyan aynı zamanda da hesaplı ve kaliteli bir ürüne sahip olmak isteyen pc kullanıcılarının vazgeçilmez markası olmaya aday.

Technopc® Power Sff serisi pc 'ler İntel ve Amd

serisinin en güçlü işlemcileri Kullanılmaktadır,bunun yanı sıra 4 Terabyte kadar yükseltilebilen harddisk seçeneği ve 16 gb a kadar yükseltilebilen Ram seçeneği ile tam bir performans sunmaktadır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Technopc, Cebıt'te Bilgisayar Dünya'sına Bakış Açınızı Değiştirecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement