TEKİRDAĞ'DA 8 OTOMOBİL ÇALAN HIRSIZLIK ŞÜPHELİLERİ KAMERADA - Son Dakika
Güncel

TEKİRDAĞ'DA 8 OTOMOBİL ÇALAN HIRSIZLIK ŞÜPHELİLERİ KAMERADA

TEKİRDAĞ'ın Çorlu, Çerkezköy ve Ergene ilçelerinde 8 otomobil ve iş yerlerinden hırsızlık şüphelileri, 788 saatlik güvenlik kamerası görüntüleri incelenerek yakalandı.

16.12.2022 13:25  Güncelleme: 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TEKİRDAĞ'ın Çorlu, Çerkezköy ve Ergene ilçelerinde 8 otomobil ve iş yerlerinden hırsızlık şüphelileri, 788 saatlik güvenlik kamerası görüntüleri incelenerek yakalandı. Otomobilleri iterek götürüp çalan şüphelilerden 5'i tutuklandı.

Tekirdağ'ın Çorlu ve Çerkezköy ve Ergen ilçelerinde son iki hafta içinde 8 oto hırsızlığı ile evlerden hırsızlıklar meydana geldi. Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, şüphelileri yakalamak için 323 güvenlik kamerasındaki 788 saatlik görüntüyü inceledi. Şüphelilerin, araçları iterek çaldıkları, iş yerlerine 2-3 kişi girip, 3 dakika içinde hırsızları gerçekleştirdikleri görüldü. Şüphelilerin kimliklerini tespit eden polis düzenlediği operasyonlarla, Ş.C., O.K., A.E., T.Y., E.D ve E.B.'yi yakalayarak gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde ve gösterdikleri yerlerde yapılan aramalarda çalıntı 8 araç ile diğer malzemeler ele geçirildi.

Çalıntı araçlar ve diğer malzemeler sahiplerine teslim edilirken, şüpheliler işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Ş.C., O.K., A.E., T.Y., E.D. çıkarıldıkları hakimlikte tutuklanırken, E.B., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

TEKİRDAĞ\'DA 8 OTOMOBİL ÇALAN HIRSIZLIK ŞÜPHELİLERİ KAMERADA
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel TEKİRDAĞ'DA 8 OTOMOBİL ÇALAN HIRSIZLIK ŞÜPHELİLERİ KAMERADA - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement