Gri pasaport düzenledikleri kişileri yurt dışına çıkaran zanlılardan 2'si tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Gri pasaport düzenledikleri kişileri yurt dışına çıkaran zanlılardan 2'si tutuklandı

Gri pasaport düzenledikleri kişileri yurt dışına çıkaran zanlılardan 2\'si tutuklandı

Tekirdağ'da, kendilerini devlet görevlisi gibi gösterip, adlarına gri pasaport düzenleyerek yurt dışına kaçırma olayını organize eden suç örgütü, jandarma ekiplerinin yaptığı operasyonla çökertildi. Gözaltına alınan 4 şüpheliden 2'si tutuklandı.

23.04.2021 13:43  Güncelleme: 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, devlet görevlisi olarak gösterdikleri kişilerin gri pasaportla yurt dışına çıkarılması olayını organize eden suç örgütüne yönelik Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışma başlattı.

Tekirdağ ve Çerkezköy Kızılpınar Jandarma Komutanlığı ekiplerince düzenlenen operasyonda, şüphelilerden S.V. ve S.G. yakalandı. Şüphelilerin ifadeleri doğrultusunda A.Y. ve Ü.B. de gözaltına alındı, İ.H.G'nin kaçtığı öğrenildi.

2 KİŞİ TUTUKLANDI

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen S.V. ve S.G. tutuklandı, diğer şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Suç örgütüyle bağlantısı bulunan İ.H.G'nin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

NE OLMUŞTU?

Malatya'nın Yeşilyurt Belediyesi ile başlayan 'gezi' adı altında yurt dışına insan kaçakçılığı skandalının birçok ilçe belediyesine sıçradığı ortaya çıkmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gri pasaport düzenledikleri kişileri yurt dışına çıkaran zanlılardan 2'si tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Yorumcu: Bu kadar uzun süreli ve organize bir çete olayında topu topu 2 kişi mi tutuklanmış? Gel de gülme. Bu memlekette hak hukuk adalet bitmiş bitmiş. 1 0 Yanıtla

Advertisement