Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ\'dan Kısa Kısa

Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, Hürriyet Özel Eğitim Uygulama Okulunda eğitim gören öğrencilere iki adet masa tenisi masası, raket ve top hediye etti.

04.05.2019 10:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, Hürriyet Özel Eğitim Uygulama Okulunda eğitim gören öğrencilere iki adet masa tenisi masası, raket ve top hediye etti.

Üniversite Çorlu Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından imal edilen masa tenisi masalarını otizmli öğrencilerin özel eğitim gördüğü Hürriyet Özel Eğitim Uygulama Okuluna bağışlandı.

Rektör Prof. Dr. Şahin, Genel Sekreter Prof. Dr. Yılmaz Çakıcı ve beraberindekiler, özel eğitim gören çocuklarla masa tenisi oynadı.

Okul Müdürü Mehmet Turhan, gerçekleştirilen bağıştan duyduğu memnuniyeti ifade ederek Şahin'e teşekkür etti.

-Minik öğrencilerden annelerine sürpriz

Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Akademisi öğrencileri bir süredir hazırlandıkları dans gösterisini akademi bahçesinde gerçekleştirirken hazırladıkları gösteride annelerine sürpriz yaptı.

Altınova Mahallesi'ndeki Çocuk Akademisi'nde gerçekleşen etkinliğe Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Çınar, öğretmenler ve veliler katıldı.

Yaklaşık bir saat süren etkinlikte minik öğrenciler etkinliğin sonunda, sürpriz yaparak Candan Erçetin'in "Annem" şarkısı ile birlikte tek tek sahneye çıkıp, annelerine çiçek, en güzel anne belgesi, birlikte çekilmiş fotoğraf ve madalya verdi.

Annelerin mutluluktan gözyaşlarını tutamadığı etkinlik, hep birlikte fotoğraf çekilmesiyle sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement