Tekirdağ Kuaförden Yılbaşı Esprili 'Garantili Traş' - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ Kuaförden Yılbaşı Esprili 'Garantili Traş'

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 35 yaşındaki erkek kuaförü Mehmet Kara, yılın son gününde işyerine astığı 'Traşlar 1 yıl garantilidir' yazısıyla yoğun ilgi gördü.

31.12.2017 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 35 yaşındaki erkek kuaförü Mehmet Kara, yılın son gününde işyerine astığı 'Traşlar 1 yıl garantilidir' yazısıyla yoğun ilgi gördü. Gelen müşterilerin esprisine ortak olup, garanti belgesi sorduğunu ifade eden Kara, Güzel ve esprili bir yılbaşı geçirmelerini dileyerek böyle bir yazı astım, düşündüğümden daha çok ilgi gördü dedi.

Silahtarağa mahallesinde erkek kuaförü olan Mehmet Kara, yılın son gününde işyerinin kapısına üzerinde noel baba resmi olan 'Traşlar 1 yıl garantilidir' yazısı astı. Caddeden geçenlerin ilgi gösterdiği yazıyı insanları gülümsetmek için koyduğunu ifade eden Kara, düşündüğünden çok daha büyük ilgi gördüğünü söyledi. Yazıyı okuyanların içeri girip esprisine ortak olarak garanti belgesi sorduğunu kaydeden Kara, Vatandaşlarımıza güzel ve esprili bir yılbaşı geçirmelerini dileyerek böyle bir şeyi yaptım. Güzel ve olumlu tepkiler yansımalar oldu. Meslek adına da hoş olduğunu düşünüyorum. Garanti belgesini bile soranlar oldu. Müşteri potansiyelini artırdığını söylememiz doğru olurö dedi.

Saç traşı olmak için çarşıya çıktığını ve yazıyı görünce işyerine girdiğini anlatan Anıl Karam, Berberlerin böyle bir kampanya yapabileceğini düşünmemiştim. Hoş olmuş ilgi gördüğünü de düşünüyorum, çünkü benim de ilgi çektiö diye konuştu.

Tekirdağ Kuaförden Yılbaşı Esprili \'Garantili Traş\'
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tekirdağ Kuaförden Yılbaşı Esprili 'Garantili Traş' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement