Tenisçiler Golf Oynadı - Son Dakika
Güncel

Tenisçiler Golf Oynadı

Namık Kemal KILINÇ/SERİK (Antalya) DHA) Antalya'nın Serik İlçesi'nde devam eden Antalya Open ATP Tenis Turnuvası'na katılan sporculardan bazıları golf dersi ve eğitimi alıp, golf oynadı.

28.06.2017 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Namık Kemal KILINÇ/SERİK (Antalya) DHA) Antalya'nın Serik İlçesi'nde devam eden Antalya Open ATP Tenis Turnuvası'na katılan sporculardan bazıları golf dersi ve eğitimi alıp, golf oynadı. Serik'e bağlı Belek turizm merkezindeki Kaya Palazzo Tesisleri'nde gerçekleştirilen Antalya Open ATP Tenis Turnuvası'nda mücadele eden tenisçiler golf oynadı. Tenisçiler öncesinde Kaya Golf Kulüp'te golf dersi ve eğitimi aldı. Ardından atışlar yapan golçüler, golfün tenis kadar zor olduğunu söyledi. Golf oynamaya Alexei Vatutin, Janko Tipsarevic, Radu Albot, Anıl Yüksel ve Matthew Ebden katılırken, onlara Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş ile Türkiye'nin en genç golfçüsü Ali Altuntaş ve golf eğitmeni Gökhan Nalcı da eşlik etti. Tenisçileri Kaymakam Haluk Şimşek ve tesisin Golf Kulübü Müdürü Şehmuz Işık izledi.

"HEDEFLERİ OLAN BRANŞIZ"

Federasyon Başkanı Durmuş, "Ülkemizde ilk kez bir çim kort turnuvası düzenliyoruz. Dünyada Wimbledon öncesi düzenlenen turnuva önceliğini taşıyor. Ülkemizde ve Antalya gibi turizm şehrinde dünyanın en önemli tenis sporcularını ülkemizde ağırlıyoruz. Bizim için çok büyük önem taşıyor. Ülkemizde tenis her gün bir basamak ilerleyerek yükseliyor. Hedefleri olan branşız. Bakanlığımız ve sponsorlarımızın desteğiyle Türk tenisinin gelişmesi açısından çok önemlidir. Çocuklarımız da doğru eğitim doğru programla çalışarak dünyanın en iyi tenisçileriyle maç yapıyor. Bu da sporcuların gelişimi açısından önemlidir" dedi.

"ARTIK WİMBLEDON'DA YARIŞIYORUZ"

Federasyona bağlı 40 bin lisanslı sporcu olduğunu kaydeden Durmuş, "Tabi ki bu yeterli değil. Hedefimiz 100 bin lisanslı sporcu kaydı yapabilmek. Artık Wimbledon'da yarışıyoruz ve bu turnuvada da 6 sporcumuz var. Dünyanın her yerinde turnuvada yarışacak sporcularımız bulunmakta" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tenisçiler Golf Oynadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement