Terkedilen Otomobildeki Sır Ne? - Son Dakika
Güncel

Terkedilen Otomobildeki Sır Ne?

Terkedilen Otomobildeki Sır Ne?

Terk edilmiş bir otomobil ihbarı alan polis ekipleri belirtilen adrese gitti.

03.01.2012 13:29  Güncelleme: 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Maltepe'de sokak ortasına terk edilmiş bir otomobili inceleyen polis, kar maskesi ve mermi çekirdekleri buldu

Gülensu mahallesi Mesut caddesi Kara Sokak'ta sabah saat 09.00 sıralarında terk edilmiş bir otomobil ihbarı alan polis ekipleri belirtilen adrese gitti. 34 SDV 76 plakalı otomobilin içinde kar maskesi ve mermi çekirdeği olduğunu gören polis sokağın iki yönüne emniyet şeridi çekerek araç trafiğine kapattı. Terk edilmiş otomobilin incelenmesi için olay yeri inceleme ekibi çağrıldı. Olay yeri inceleme ekibi ön camı açık olan aracın kapılarını açtığında otomobilin alarmı ötmeye başladı.

Polis otomobilin alarmını susturduktan sonra parmak izi çalışması yaptı. Otomobilin içinde bulunan kar maskesi ve 9 mm'lik tabancaya ait 2 adet mermi çekirdeği delil torbasına kondu. Sokak sakinleri ise aracın gece bırakıldığını ancak kimler tarafından bırakıldığını görmediklerini söyledi.

Yapılan inceleme sonunda otomobil emniyet otoparkına çekildi. Kar maskesi ve mermi çekirdekleri ise incelenmek üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü. Polis otomobilin içinde bulunan kar maskesi ve mermi çekirdeklerinin sırrını çözmeye çalışıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Terkedilen Otomobildeki Sır Ne? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement