Tersine Dünya - Son Dakika
Kültür Sanat

Tersine Dünya

Tersine Dünya

Tersine Dünya, Cüneyt Gökçer Sahnesi'nde sizlerle...Yazan : Orhan KemalUyarlayan ve Yöneten : Engin AltanGeçtiğimiz sezon kapalı gişe oynayan ödüllü oyun 'Tersine Dünya' bu yıl da seyirci ile buluşmaya devam ediyor.

16.12.2016 19:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tersine Dünya, Cüneyt Gökçer Sahnesi'nde sizlerle...

Yazan : Orhan Kemal

Uyarlayan ve Yöneten : Engin Altan

Geçtiğimiz sezon kapalı gişe oynayan ödüllü oyun 'Tersine Dünya' bu yıl da seyirci ile buluşmaya devam ediyor. Oyuncu ve rejisör Engin Alkan'ın, Orhan Kemal'ın romanından uyarladığı,yönettiği ve müziklerini yaptığı oyunun dekor tasarımı

Barış Dinçel'e, kostüm tasarımı Candan Seda Balaban'a, ışık tasarımı ise Cem Yılmazer'e ait.

Oyunda rol alan isimler ise; Feyha Çelenk, Tuba Erdem, Çağdaş Tekin, Çağrı Büyüksayar, Cansu Ecem Erkek, İbrahim Ersoylu, Suat Onur Çalık, Şeyma Gökçe Cengiz, Deniz Gür- sucu, Elit Andaç Çam, Mert Tiryaki, Mesut Özsoy, Gökhan Kum, Yüce Armağan Erkek, Hakan Kahraman.

Oyunda 'Kadınlarla erkeklerin rollerini değiş tokuş ettiği bir dünya nasıl olurdu?' sorusuna cevap veriliyor. 'Tersine Dünya' kadın ve erkek rollerini ironik ve eğlenceli bir üslupla tersi- ne çevirerek, gündelik ilişkilerden, namus kavramına kadar bir çok konuda izleyiciyi cinsiyetler üzerine ezberleriyle yüzleştiriyor.

Kaynak: Etkinlik.io

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement