Teyik'ten, 13 Türkiye Şampiyonluğu, 40 Madalya - Son Dakika
Yerel

Teyik'ten, 13 Türkiye Şampiyonluğu, 40 Madalya

Tekirdağ Gençlik Spor İl Müdürlüğü Yüzme ve İhtisas Kulübü (TEYİK) 1-2 Nisan tarihlerinde Çanakkale’de yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Finali’nde 13 Türkiye şampiyonluğu ve 40 madalya kazandı.

04.04.2017 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Gençlik Spor İl Müdürlüğü Yüzme ve İhtisas Kulübü (TEYİK) 1-2 Nisan tarihlerinde Çanakkale'de yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Finali'nde 13 Türkiye şampiyonluğu ve 40 madalya kazandı.

Çanakkale Anafartalar Olimpik Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirilen, 686 sporcunun katıldığı final müsabakalarında Tekirdağ'ı 18 sporcu temsil etti. Müsabakalarda Tekirdağ İl Karması, bayanlarda Türkiye 2.'si, Erkeklerde ise Türkiye 3.'sü olurken, Tekirdağ İl Karması adına yarışan TEYİK sporcuları 13 Türkiye şampiyonluğu, 8 Türkiye 2.'liği ve 4 Türkiye üçüncülüğü elde ederek büyük bir başarıya imza attılar.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başantrenör Sinan Saygı, "Tekirdağ'a böyle büyük bir başarıyı kazandırmanın gururu içerisindeyken bir yandan da Kulübümüzün 6 yıl gibi kısa bir sürede bu aşamaya geldiğini görmek bizi gelecek için daha da heyecanlandırıyor. Uluslararası başarılara koşacağımız günlere emin adımlarla ilerliyoruz. Bu başarıda üstün performans gösteren tüm sporcuları, gecesini gündüzünü bu spora adayan antrenörlerimizi, her daim desteklerini esirgemeyen velilerimizi kutluyor, bu başarıya ulaşmak için geçen süreçte bize imkan sağlayan Tekirdağ Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Tekirdağ Yüzme İl temsilciliğimize teşekkürlerimizi sunuyoruz" ifadelerini kullandı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Teyik'ten, 13 Türkiye Şampiyonluğu, 40 Madalya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement