Tgf Yönetiminden Bakan Kılıç'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Tgf Yönetiminden Bakan Kılıç'a Ziyaret

Tgf Yönetiminden Bakan Kılıç\'a Ziyaret

TÜRKİYE Güreş Federasyonu (TGF) Başkanı Musa Aydın ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ı makamında ziyaret etti.

02.12.2016 11:41

TÜRKİYE Güreş Federasyonu (TGF) Başkanı Musa Aydın ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ı makamında ziyaret etti. Bakan Kılıç, Dünya ve Avrupa Şampiyonaları ile 2016 Rio Olimpiyatlarında kazanılan 5 madalyayı hatırlatarak "Milletimizi gururlandırdığınız için sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyarette Başkan Musa Aydın'ın yanı sıra Serbest Milli Takımlardan sorumlu Asbaşkan Serdar Cinkılıç, Kadınlar Serbest Milli Takımlarından sorumlu Asbaşkan Mustafa Çakır, Grekoromen Milli Takımlarından sorumlu Asbaşkan Zeki Gül, Yağlı Güreşlerden sorumlu Asbaşkan Mehmet Ayhan, Karakucak güreşlerinden sorumlu Asbaşkan Ünsal Kıraç, Basından sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Durdu, Organizasyonlardan sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Uyan ve diğer Yönetim Kurulu Üyeleri de bulundu. Bakan Kılıç, yeni yönetimi kutlayarak başarılar diledi.

Samimi bir havada gerçekleşen görüşmede Türk güreşi, Milli Takım kamplarının tahsisi ve 2020 Tokyo Olimpiyatının yol haritası konuşulan konular oldu.

BAKAN KILIÇ: "MİLLETİMİZİ GURURLANDIRDINIZ"

Bakan Kılıç, Dünya ve Avrupa Şampiyonaları ile 2016 Rio Olimpiyatlarında kazanılan 5 madalyayı hatırlatarak, "Milletimizi gururlandırdığınız için sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

Türk güreşinin ata sporu olduğunu ve her zaman zirvede olması gerektiğini belirten Bakan Kılıç, sözlerine şöyle devam etti: "Yeni döneminizde bir an önce yol haritanızı belirlemeniz gerekiyor. Önünüzdeki Avrupa ve Dünya şampiyonalarında başarılarınızı artırmanız ve özellikle 2020 Tokyo Olimpiyatlarında daha fazla madalya kazanmanızı bekliyoruz. Biz Bakanlık olarak her zaman güreşe gereken desteği vermeye hazırız."

Başkan Aydın, her zaman verdikleri desteklerden dolayı Bakan Kılıç'a teşekkür etti.

1 saat süren görüşme sonunda Başkan Musa Aydın ve yönetim kurulu üyelerimiz, Bakan Kılıç'a çeşitli hediyeler takdim etti.

- Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tgf Yönetiminden Bakan Kılıç'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement