The House With A Clock İn İts Walls Filmi - Son Dakika
Sinema

The House With A Clock İn İts Walls Filmi

The House With A Clock İn İts Walls Filmi

The House With a Clock in its Walls filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. The House With a Clock in its Walls filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

14.07.2018 08:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lewis Barnavelt, ailesinin ölümünün ardından gizemli amcası Jonathan’ın yanına Michigan’a gönderilir. Amcasını tanımaya çalışan Lewis, kısa sürede onun bir büyücü olduğunu keşfeder ve büyülü bir dünyaya adımını atar. Bu güç sadece iyi insanların elinde değildir. Kötü bir büyücü olan Isaac Izard, kıyametten sonra neler olacağını merak etmektedir. Bunun için de kıyamete neden olmak ister. Lewis, Isaac Izard’ın bu isteğini öğrenmiştir. Isaac amacını gerçekleştirmek için kara büyülü bir saat yapar. Saat var olduğu sürece ilerleyecek ve kıyamet gününe gün sayacaktır. Saati Jonathan’ın evine saklayan Isaac zaman dolmadan önce ölür. Lewis ve amcası Jonathan zaman dolmadan ve saat Isaac’ın karısı Selena’nın eline geçmeden onu bulmak zorundadır.

Yönetmen: Eli Roth

Senaryo: John Bellairs, Eric Kripke

Oyuncular: Cate Blanchett, Jack Black, Lorenza Izzo, Colleen Camp, Renée Elise Goldsberry, Kyle MacLachlan, Owen Vaccaro, Sunny Suljic, Alli Beckman, Perla Middleton, Braxton Bjerken, Charles Green, Ricky Muse, Trinity L. Beals, Christian Calloway, Aaron Beelner, Sophia Annabella Kim, Vanessa Anne Williams, De'Jon Watts, Dylan Gage, Chris Adams, Van Marten

Filmin Türü: Aile

Orijinal Adı: The House With a Clock in its Walls

Yapımcı Firma: Amblin Entertainment

Yapım Yılı: 2018

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Dağıtıcı Firma: Pinema

Vizyon Tarihi: 21.09.2018

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema The House With A Clock İn İts Walls Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement