Engelli baba tıp fakültesini kazanan kızını okutmak için maske satıyor - Son Dakika
Yaşam

Engelli baba tıp fakültesini kazanan kızını okutmak için maske satıyor

Malatya'da yaşayan engelli baba, bu yıl tıp fakültesini kazanan kızını okutmak için maske satıyor. Geçim zorluğu yaşayan baba daha önce ayakkabı boyacılığı yaptığını, pandemi süreci ile maske satmaya başladığını söyledi.

17.09.2020 12:55  Güncelleme: 15:55

Malatya'da yaşayan 3 çocuk babası engelli Hakan Ispanakçı (50) , bu yıl tıp fakültesini kazanan kızını ve diğer 2 çocuğunu okutmak için maske satıyor.

Daha önceleri İnönü Caddesi üzerinde ayakkabı boyacılığı ile geçimini sağlayan 3 çocuk babası engelli Hakan Ispanakçı, Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültesini kazanan kızını okutmak için şu sıralar maske satışı yapıyor.

''ENGELLİ MAAŞI YETMİYOR''

Ispanakçı, engelli maaşı olarak aylık 1500 TL aldığını ancak bunun 800 TL'sini ev kirasına verdiğini, kalan parayla da geçinemediği için mecburen çalışmak zorunda kaldığını söyledi.

''HAYIRSEVERLERİN DESTEK OLMASINI İSTİYORUM''

Diğer 2 çocuğunun da okuduğunu belirten Ispanakçı, "Çocuğum bu yıl tıp fakültesini kazandı. Onu okutmak için mecbur çalışmam gerekiyor. Hayırseverlerden de bana destek olmalarını istiyorum. Vatanına milletine faydalı bir doktor olacağına inandığım kızımın okutulması için destek bekliyorum" dedi.

Engelli baba Tıp fakültesini kazanan kızını okutmak için maske satıyor

''EŞİM DE BENİM GİBİ ENGELLİ''

Eşinin de kendisi gibi engelli olduğunu belirten Ispanakçı, korona virüs sürecinde boyacılığı bırakıp maske satmaya başladığını söyledi. Çocuklarını okutmak için çalışmaya ihtiyacı olduğunu ifade eden Ispanakçı, tıp fakültesine başlayacak kızı için burs imkanı istiyor.

Engelli baba tıp fakültesini kazanan kızını okutmak için maske satıyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Engelli baba tıp fakültesini kazanan kızını okutmak için maske satıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (24)

  • MAJOR: BÖYLE BABAYA VE ANAYA CAN KURBAN..ALLAH YARDIMCISI OLSUN..EVLATLARI DA HAKKINI VERMİŞ OKUMUŞ..ALLAH HEPSİNİN YARDIMCISI OLSUN. 34 2 Yanıtla
  • Ah be dünya : ALLAH yar ve yardımcısı olsun ne kadar böyle insanımız varsa... 32 1 Yanıtla
  • aza efendi: OKUYUP DA NE OLCAK EVLENDİR ZENGİN BİRİNLE SANADA YARASIN 2 30 Yanıtla
    bucali: örümcek beyinli yallah arabistana 21 1 mehmet : okumak güzel birşey . niye kızlar da okumasın ki.. ?? onlarda sektörde olsunlar.. 8 0
  • 2141: hiç gitmedim malatya ya ama size iş düşüyor gidip destek olun maşallah ayakta allah güc kuvet versin 27 1 Yanıtla
  • DİLLERDESİN: UCUYORUZ DİYENLER BU FOTORAFI GÖRÜYORDUR UMARIM 22 2 Yanıtla
  • TÜPÇÜ: bu gibi öğrencilerin inşallah tüm eğitim hayatı boyunca masraflarını devlet karşılar 18 2 Yanıtla
  • 06 emre: ellerinde öpülesi bir baba 19 1 Yanıtla
  • ayhan: malatyalı iş adamları hadi kolları sıvayın işçiden kestiklerinizi bari bu kızı okutun da bari hayrınız olur 15 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement