Tokat'ta Teröre Tepki Yürüyüşü - Son Dakika
Güncel

Tokat'ta Teröre Tepki Yürüyüşü

Tokat\'ta Teröre Tepki Yürüyüşü

TOKAT'ta Ak Parti İl Başkanlığı tarafından organize edilen yürüyüşe katılan binlerce kişi, İstanbul Beşiktaş'taki terör saldırısını protesto etti.

11.12.2016 21:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TOKAT'ta Ak Parti İl Başkanlığı tarafından organize edilen yürüyüşe katılan binlerce kişi, İstanbul Beşiktaş'taki terör saldırısını protesto etti.

Gaziosmanpaşa Stadyumu önünde toplanan binlerce kişi, Türk bayrağı açarak, 'Vatan sana canım feda', 'Polise uzanan eller kırılsın' sloganlarıyla yürüyüşe geçti. Grup yol üzerinde bulunan İl Emniyet Müdürlüğü önünde durarak, burada hep birlikte İstiklal Marşı'nı okudu. Bu sırada bir genç, nöbet tutup selam veren polisin omzuna, üzerinde Türk bayrağının bulunduğu şal taktı. Tekrar yürüyüşe geçen grup, terör örgütü PKK aleyhine sloganlar eşliğinde mevlit kandiline katılmak üzere Ali Paşa Camii'ne geçti. Yürüyüş sonrası açıklama yapan Ak Parti İl Başkanı Metin Polat, "Kandil gecesi öncesinde böyle bir saldırıyla güne başlamış olmak, elbette hepimizi çok derinden üzdü. Tabi bu ilk değil, son da olmayacak, bunu biliyoruz. Bizler Tokat'ta tüm vatandaşlarımızla 'Bayrağını al, sende gel' sloganı ile polisimize, vatanımıza, bayrağımıza sahip çıkmak adına bir yürüyüşümüz oldu. İnşallah bu şehit haberlerin sonu olsun bugün. Bizler inanıyoruz ki bu milleti dize getiremeyecekler" dedi. - Tokat

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tokat'ta Teröre Tepki Yürüyüşü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement