Tokyo Otomobil Fuarı'nda Mitsubishi E-Evolution Atağı - Son Dakika
Ekonomi

Tokyo Otomobil Fuarı'nda Mitsubishi E-Evolution Atağı

Tokyo Otomobil Fuarı\'nda Mitsubishi E-Evolution Atağı

CARMEDYA.COM -Tokyo Otomobil Fuarı’nda Mitsubishi e-Evolution Atağı. 5 Kasım 2017 tarihleri arasında Tokyo Bight Sight Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek olan Tokyo Otomobil Fuarı, Mitsubishi Motors için bir dönemin başlangıcı olacak.

10.10.2017 10:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokyo Otomobil Fuarı'nda Mitsubishi e-Evolution Atağı. 5 Kasım 2017 tarihleri arasında Tokyo Bight Sight Fuar Merkezi'nde gerçekleşecek olan  Tokyo Otomobil Fuarı, Mitsubishi Motors için bir dönemin başlangıcı olacak.

Tokyo Otomobil Fuarı'nda Mitsubishi e-Evolution Atağı

Bu sene 45.si düzenlenecek olan Tokyo Motor Show, Mitsubishi için önem arz ediyor. Sürdürülebilir geliştirmeyi planlayan Mitsubishi Motors, önümüzdeki dönemde tamamen bir SUV oyuncusu olma yolunda  devam ediyor.

Mitsubishi Motors'un yeni mottosunu destekler nitelikteki bir adım da Tokyo Fuarı'nda dünya prömiyeri yapılacak olan MITSUBISHI e-Evolution konsept otomobil olacak.

Mitsubishi Motors imzası taşıyan 4×4 sistemi ve elektrikli güç aktarma organı ile donatılan coupe. SUV otomobilde gelişmiş yapay zeka teknolojisinin tasarım ile harmanlanışı gözler önüne seriliyor.

The post Tokyo Otomobil Fuarı'nda Mitsubishi e-Evolution Atağı appeared first on Carmedya.

Kaynak: Carmedya.com

Son Dakika Ekonomi Tokyo Otomobil Fuarı'nda Mitsubishi E-Evolution Atağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement