Tolgahan Sayışman Ölümden Döndü - Son Dakika
Magazin

Tolgahan Sayışman Ölümden Döndü

Yakışıklı oyuncu, kardeşini yerleştirmek ve yabancı dilini ilerletmek amacıyla gittiği Amerika'nın Los Angeles eyaletinde kullandığı araçla yoldan çıkarak kaza yaptı.

08.10.2014 09:42  Güncelleme: 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başarılı oyuncu Tolgahan Sayışman bir süre önce kardeşini yerleştirmek ve yabancı dilini ilerletmek amacıyla Amerika’nın Los Angeles eyaletine gitti. Yanında kız kardeşi bulunan Sayışman, kullandığı araçla yoldan çıkıp elektrik direğine çarptı. Sayışman’ın kiralık olarak kullandığı cipte ve karşı tarafta maddi hasar oluşurken, her iki araçta bulunanlar hafif yaralandı. Kazadan hemen sonra Sayışman’ın kullandığı cipin yakıt deposunun da delinmesi sebebiyle çok sayıda itfaiye ve ambulans olay yerine sevk edildi.

YURTDIŞI YASAĞI KONULDU

Kazadan sonra Sayışman, “Gerçekten ucuz atlattık. Eğer büyük bir araç değil de küçük bir araç kullanıyor olsaydım, olay çok daha kötü bir şekilde sonuçlanabilirdi. Allah korudu” dedi. Bu ay 15 günlüğüne Türkiye’ye gelecek olan Sayışman’a kazadan dolayı yurtdışına çıkma yasağı konuldu. Amerika’da Sayışman’la yakından ilgilenen arkadaşı Hidayet Türkoğlu, avukatını görevlendirdi. Sayışman, Türkiye’ye gelebilmek için mahkemenin vereceği kararı bekliyor.

Tolgahan Sayışman Ölümden Döndü
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Tolgahan Sayışman Ölümden Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ordan geçenbay: aha zenginler memleket yanarken abd de haçan keyf çatar. en zengin bile bebeeni abd de doğurtturuyo. demekki bu ülke geçici 2 0 Yanıtla
  • yaxwi ki ozne bir wey olmayib: Super oycu karekderi dawyir 0 0 Yanıtla

Advertisement