Tom Ford Sonbahar Kış 2018 Koleksiyon Gösterisi - Son Dakika
Güncel

Tom Ford Sonbahar Kış 2018 Koleksiyon Gösterisi

Tom Ford, New York'taki Park Avenue Armory'de ilk kez Kış 2018 koleksiyonunu ve yeni TOM FORD 001 Saat ve İç Giyim koleksiyonlarını tanıtıyor.

04.07.2018 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TOM FORD 001 saati, güzellik, gözlük, aksesuarlar ve hazır giyim eşyalarını takip eden TOM FORD yaşam tarzı markasının son üyesi olacaktır. İsviçre yapımı saatlerin unisex koleksiyonu iki boyutta şık, dikdörtgen bir siluet halinde sunuluyor. Her saat 18-karat sarı altın, parlatılmış paslanmaz çelik ve mat siyah DLC ile şekillendirilmiş.

Elle dokunmuş kayışlar, örgülü, çakıllı timsah ve dikişli deri olmak üzere çeşitli renklerde ve zengin malzemelerle sunulmaktadır. Türünün ilk örneği olan watch-case, içine ve dışına sarkan kayışların eşsiz ve zahmetsiz bir şekilde değiştirilmesini sağlamak için düşünceli bir biçimde tasarlanmıştır. Koleksiyon sadece Mart ayında dünya çapında TOM FORD butiklerinde satışa sunulacak. Fiyatlar 2.100 $ ile 10.000 $ arasında değişiyor.

Bay Ford da çok beklenen Erkek İç Giyim koleksiyonunu piste çıkardı. Hayvan baskıları, ten rengi tonları ve etkileyici kadifenin kullanıldığı iç çamaşırı serisinin tamamı, t-shirt'ler de dahil olmak üzere temel stilleri içermektedir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tom Ford Sonbahar Kış 2018 Koleksiyon Gösterisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement