Toprak Sanayiciler Başaranhıncal ile Devam - Son Dakika
Yerel

Toprak Sanayiciler Başaranhıncal ile Devam

Toprak Sanayiciler Başaranhıncal ile Devam

Çorum Toprak Sanayicileri Kooperatifi, olağan genel kurulu yapıldı.

16.04.2015 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum Toprak Sanayicileri Kooperatifi, olağan genel kurulu yapıldı.

Kooperatif merkezinde gerçekleştirilen genel kurulda Çetin Başaranhıncal yeniden yönetim kurulu başkanlığına seçilerek güven tazeledi. Başaranhıncal başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda başkan yardımcılığı görevine Murat Beyaz ve Orhan Özsaraçoğlu, muhasip üyeliğe Sedat Bişiren ve yönetim kurulu üyeliklerine de İsmail Önder Kartal, Kenan Arslan Güllü ve Yusuf Bıyıkoğlu getirildi.

Toprak Sanayicileri Kooperatifi'nin yeni yönetim kurulu, görev dağılımı yapmasının ardından ilk projesini hayata geçirdi. Proje kapsamında binaların yangından korunması hakkındaki yönetmelikle ilgili kamu kurum ve kuruluşları, yerel yönetimler ve yapı denetim firmalarına bilgilendirme yapılacak.

Bilgilendirme faaliyetlerinde konunun muhataplarına; çatılarda rüzgar güvenliği, binalarda ısı yalıtımı, yapılarda CE işareti olmayan ve yangına dayanımı olmayan (broof olmayan) gibi ürünlerin mevzuatlara aykırı kullanımı hakkında bilgiler verilecek.

Sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçirilen proje ile doğal, kaliteli, sağlıklı ve tüm imar mevzuatlarına uygun kil tuğla-kiremit ürünlerin kullanımı ve uygulamaları yönünde bilgilendirme yapılarak, mevzuata uygun olmayan ve gerekli kalite şartlarını taşımayan ürünlerin kullanımı ile yapılan hatanın önüne geçilmesi amaçlanıyor.

Kamu yararı gözetilerek sürdürülecek olan projede halkın kaliteli ve sağlıklı yapılara kavuşması hedefleniyor. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Toprak Sanayiciler Başaranhıncal ile Devam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement