Torba Yasa - Son Dakika
Yerel

Torba Yasa

Ulaştırma ve Demiryolu Çalışanları Hak Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Peker, Kamuoyunda 'Torba Yasa' Olarak Bilinen Yasal Düzenlemelerle İlgili Değerlendirmelerde Bulundu.

17.01.2011 10:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ulaştırma ve Demiryolu Çalışanları (UDEM) Hak Sendikası (HAKSEN) Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Peker, kamuoyunda 'Torba Yasa' olarak bilinen yasal düzenlemelerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

657 sayılı Devlet Memurları Kanununda değişiklileri içeren maddelerin torba kanundan çıkarıldığını ifade eden Peker, 'Torbadan 657'deki değişikliler çıkarılmıştır. bu olumlu bir gelişmedir' ifadelerini kullandı.

Peker, şunları kaydetti:

'Kamuda görev yapan uzmanlar arasında adaletsizliğe neden olan maddelerin yanında 657'de yapısal değişiklikleri de içeren tasarının gündemden çıkarılmasını yerinde ve olumlu bir gelişme olarak değerlendiriyoruz. Bu noktada siyasi iradeye isabetli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Tüm siyasi iktidarlar tarafından memurlar her zaman elde bir görülmüştür. Memur asla baskıcı zihniyeti kabul etmemiştir. HAKSEN olarak memur hakkı arama platformlarında ilkeli bir şekilde mücadeleye devam edeceğimizi kamuoyuna ilan ediyoruz. Bu kararda, kamu görevlilerinin aleyhine olabilecek maddelerle ilgili olarak sendikamızın da aralarında bulunduğu sendika ve dernek temsilcilerinin oluşturduğu platformun çalışmaları etkili olmuştur. Tüm sendikalara ve derneklere bu noktada teşekkür ediyoruz.'

(AHM-ÜNS) - SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Torba Yasa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement