Toroslar Belediyesi'nden Yağmur ve Dolu Tedbiri - Son Dakika
Güncel

Toroslar Belediyesi'nden Yağmur ve Dolu Tedbiri

Toroslar Belediyesi, dün kent genelinde etkili olan ve önümüzdeki günlerde de sürmesi beklenen dolu ve sağanak yağışa karşı teyakkuza geçti.

20.11.2017 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Toroslar Belediyesi, dün kent genelinde etkili olan ve önümüzdeki günlerde de sürmesi beklenen dolu ve sağanak yağışa karşı teyakkuza geçti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ilçe genelinde oluşabilecek olumsuzluklara karşı gerekli önlemleri alan belediye ekipleri, vatandaşların yağış nedeniyle mağdur olmaması için sokaklarda biriken doluları arazöz ve kepçe yardımıyla temizledi.

Evlerini ve dükkanlarını su basan vatandaşların yardımına da koşan ekipler, gece boyunca çalışmalarını sürdürdü.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, yağışların devam etme olasılığına karşı ekiplerin 7/24 görev başında olduğunu belirtti.

Herhangi bir olumsuzlukla karşılaşan vatandaşların belediyeyi aramasını isteyen Tuna, "Meteorolojinin verdiği bilgilere göre önümüzdeki 2 gün boyunca yine sağanak yağış bekleniyor. Belediye olarak gerekli önlemleri aldık. Sağanak yağışlar, Allah korusun afeti de getirebiliyor. Onun için vatandaşlarımızdan da bu konuda dikkatli olmalarını istiyoruz. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği bizim için en önemli konu." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Toroslar Belediyesi'nden Yağmur ve Dolu Tedbiri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement