Torul'a Tarım Kredi Kooperatifi Açılması - Son Dakika
Yerel

Torul'a Tarım Kredi Kooperatifi Açılması

Torul Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ile Trabzon Tarım Kredi Kooperatifi tarafından Torul ilçesine Tarım Kredi Kooperatifi açılması amacıyla toplantı düzenlendi.

27.02.2012 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Torul Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ile Trabzon Tarım Kredi Kooperatifi tarafından Torul ilçesine Tarım Kredi Kooperatifi açılması amacıyla toplantı düzenlendi.

İlçe Halk Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen toplantıya Torul Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Mehmet İdar, Tarım Kredi Kooperatifi Trabzon Bölge Müdür Yardımcısı Ergin Çubukçu, Tarım Kredi Kooperatifi Gümüşhane Müdürü Cem Köksal ve muhtarlar katıldı.

Tarım ve Kredi Kooperatifi Trabzon Bölge Müdür Yardımcısı Çubukçu, burada yaptığı konuşmada, Torul Tarım Kredi Kooperatifinin günün koşulları dikkate alınarak Gümüşhane ile birleştirildiğini belirterek, "Bugün ise yöredeki tarım ve hayvancılık faaliyetlerinin artması, Torul ve Kürtün baraj göllerinde kafes balıkçılığının başlaması dikkate alınarak, 9 yıl önce kapatılan kooperatifin yeniden açılması kararlaştırıldı" dedi.

İlçedeki üreticilerden de gelen serzenişlerin dikkate alındığını ifade eden Çubukçu, şunları söyledi:

"Tüm bunlar dikkate alındığında kooperatifimizin bir şubesinin açılmasının ihtiyaç olduğu ortaya çıktı. Konuyu muhtarlarımızla paylaşmak istedik. İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü bu konuda gereken desteği veriyor. Toplantı soncunda vereceğiniz dilekçeler şube açılışımızı hızlandıracaktır."

Toplantı sonrası muhtarlar, Tarım Kredi Kooperatif Şubesinin açılması yönünde dilekçe verdi.

- GÜMÜŞHANE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Torul'a Tarım Kredi Kooperatifi Açılması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement