Tottenham Penaltılarda Güldü: 10-9 - Son Dakika
Spor

Tottenham Penaltılarda Güldü: 10-9

Tottenham Penaltılarda Güldü: 10-9

Tottenham, Hull City'yi ağırladığı maçta rakibini penaltı atışları sonucunda mağlup edebildi.

31.10.2013 00:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere Lig Kupası Dördüncü Tur'unda Hull City'yi konuk eden Tottenham, normal süresi 2-2 biten maçta rakibini penaltı atışları sonucu 10-9 mağlup etti ve kupada yoluna devam etti. Londra temsilcisinin gollerini Gylfi Sigurdsson ve Harry Kane attı. Brad Friedel'in kendi kalesine attığı gol ve Paul McShane ise Hull City'nin maçı penaltılara götürmesini sağladı.

Karşılaşmaya etkili başlayan taraf ev sahibi Tottenham oldu. İlk dakikadan itibaren oyunun hakimiyetini eline geçiren Tottenham, aradığı golü de 17'nci dakikada İzlandalı oyuncu Gylfi Sigurdsson ile bularak öne geçmeyi başardı: 1-0.

İlk devre, Tottenham'ın 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

Tottenham, ikinci yarıda oyunu rölantiye alırken Hull City etkili olmayı başardı. Nitekim 54'te Brad Friedel, ters bir vuruşla şanssız bir şekilde topu kendi ağlarına gönderdi ve skoru eşitledi: 1-1.

Karşılaşmanın normal süresi 1-1 sona erdi ve uzatma devrelerine geçildi.

Uzatma periyodunun ilk devresinde ise golü bulan taraf konuk ekip oldu. Paul McShane, Hull City'yi öne geçiren golü kaydetti. Uzatma bölümünün ikinci devresinin başında ise skoru eşitleyen gol Harry Kane'den geldi: 2-2.

Uzatma devresi 2-2 sona erince seri penaltı atışlarına geçildi.

Penaltılarda ilk beş atışta Erik Lamela ve Aaron McLean dışında kaçıran olmadı. Dokuzuncu penaltılarda ise Ahmed Elmohamady kaçırınca turu geçen taraf Tottenham oldu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Tottenham Penaltılarda Güldü: 10-9 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement