Tpb Bursa Yönetimi Görev Dağılımı Yaptı - Son Dakika
Yerel

Tpb Bursa Yönetimi Görev Dağılımı Yaptı

Tpb Bursa Yönetimi Görev Dağılımı Yaptı

Türk Parlamenterler Birliği Bursa Şubesi, geçtiğimiz günlerde yapılan olağan genel kurulunun ardından toplanarak, yeni yönetim kurulunu oluşturup görev dağılımı yaptı.

07.09.2012 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Parlamenterler Birliği Bursa Şubesi, geçtiğimiz günlerde yapılan olağan genel kurulunun ardından toplanarak, yeni yönetim kurulunu oluşturup görev dağılımı yaptı. Niyazi Pakyürek başkanlığındaki yönetimde Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da yer aldı.

Türk Parlamenterler Birliği Bursa Şubesi yeni yönetimi ilk toplantısını Sümbüllü Bahçe Konağı'nda yaptı. Görev dağılımının yapıldığı toplantıda, yönetimin geleceğe yönelik hedefleri de masaya yatırılıp konuşuldu. 22 dönem Bursa Milletvekili Niyazi Pakyürek'in başkanlığındaki yönetimde Yahya Şimşek ikinci başkanlık görevine getirilirken, Faruk Ambarcıoğlu genel sekreter olarak görev yapacak. Ali Osman Sali'nin muhasip olduğu yönetim kurulunda Kemal Demirel, Şevket Orhan, Mehmet Küçükaşık, Hayati Korkmaz ve Mustafa Dündar üye olarak yer aldı.

Görev dağılımının ardından konuşan TPB Bursa Şube Başkanı Niyazi Pakyürek, bundan sonraki süreçte birliğin daha faal olarak çalışacağını söyledi. Her hafta yapacakları açıklamalar ve düzenleyecekleri toplantılarla, görüşlerini kamuoyuyla paylaşacaklarını ifade eden Pakyürek, gerek yerel basın, gerekse ulusal ve uluslararası basın aracılığı ile parlamenterler olarak fikirlerini dile getirip, görüşlerini kamuoyuna yansıtacaklarının altını çizdi.

(MŞ)

07.09.2012 14: 14: 27

TSI

NNNN - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tpb Bursa Yönetimi Görev Dağılımı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement