Trabzonspor'da Cardozo'ya Övgü - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor'da Cardozo'ya Övgü

Trabzonspor\'da Cardozo\'ya Övgü

– TRABZONSPOR'da son 2 haftada sonradan oyuna girerek attığı gollerle takımına 4 puan kazandıran Paraguaylı golcü oyuncu Oscar Cardozo, adeta yeniden doğarken hakkında övgüler dizildi.

15.09.2015 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

– TRABZONSPOR'da son 2 haftada sonradan oyuna girerek attığı gollerle takımına 4 puan kazandıran Paraguaylı golcü oyuncu Oscar Cardozo, adeta yeniden doğarken hakkında övgüler dizildi.

SAKATLIKLA BOĞUŞTU YEDEK KALDI

Trabzonspor'a geçen sezon başında Portekiz'in Benfica Kulübü'nden transfer olan Paraguaylı milli futbolcu Cardozo, ligde attığı 17 golle takımının en skorer ismi olmayı başardı. Ancak belinde yaşadığı sakatlık nedeniyle bu sezonun başında takımını yalnız bırakan Cardozo'nun Rabotnicki maçlarındaki formsuzluğu da bordo mavili kulübü yeni arayışlara itti.

Dame N'Doye transferinin ardından bir anda tek forvet sistemiyle oynayan takımda kendisini yedek kulübesinde bulan Oscar Cardozo, buna rağmen tam bir profesyonel gibi davranarak her an forma giyecekmiş gibi çalışmaya devam etti, antrenmanlardaki hırsıyla göz doldurdu.

2 MAÇTA 4 PUAN KAZANDIRDI

Bursaspor maçında ilk 45 dakika sonrası yerini N'Doye'ye bırakıp Beşiktaş maçında ise yedek bekleyen Cardozo, 71'inci dakikada Okay'ın yerine oyuna girdiği Akhisar Belediyespor maçının 85'inci dakikasında harika bir gol atarak 2-2'lik eşitliği sağladı ve takımına bir puan kazandırdı.

Kayserispor maçına yine yedek başlayan Cardozo, 65'inci dakikada Yusuf'un yerine girdiği oyunda 87'nci dakikada takımına galibiyet golünü kazandırdı. Böylece son iki haftada 4 puanın kazanılmasında başrolü oynayan Paraguaylı golcü, adeta küllerinden doğduğunun da müjdesini verdi.

"HEPİMİZ BU FORMANIN HİZMETKARIYIZ"

Son 2 haftadır yedek bekleyen Oscar Cardozo, takımın geleceği için en iyi katkıyı yapmaya çalıştığını belirtirken şunları söyledi:

"Belki şu anda ilk 11 oyuncusu değilim. Bu tamamen teknik ekibin alacağı bir karar. Biz hepimiz bu formayı taşıyan oyuncular olarak Trabzonspor'un çalışanıyız ve bu formaya hizmet etmek durumundayız. Bu formayı giyme fırsatı ne zaman elimize geçerse, ne zaman şans bulursak sahaya çıkıp elimizden gelenin en iyisini yaparız."

"OSCAR'LIK DOKUNUŞ"

Yerel gazeteler de sayfalarında Kayserispor maçında galibiyeti getiren golü atan Oscar Cardozo'yu ön plana çıkardı. Kuzey Ekspres Gazetesi, "Krallık böyle bir şey işte. Dünya yıldızı Cardozo yedekliği sorun etmedi, yine sonradan oyuna girip golünü attı. Oscar'lık dokunuş" başlıklarıyla maçı okuyucularına duyurdu. Taka Gazetesi, "Onun adı kral. 10 numara", Karadeniz Gazetesi, "Oscar varsa sorun yok. Kral, Trabzonspor'u Kayseri'de zafere taşıdı", Günebakış Gazetesi, "Oscarlık Cardozo. Paraguaylı golcü Kayseri'de fırtına kopardı" ifadelerini kullandı.

"KRALLIK RUHUNDA VAR"

Son Nokta Gazetesi, "Krallık ruhunda var. Onun adı Oscar Cardozo. Trabzon sana kurban olsun. Kayseri'de son sözü kral söyledi" ifadeleriyle Cardozo'yu adeta göklere çıkardı. İlkhaber Gazetesi ise, "Marin coşar, Cardozo atar. Fırtına zirveye koşar" başlığını kullandı. - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor'da Cardozo'ya Övgü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement