Trabzonspor'da Olcay Şahan, Kaptanlık Pazubandını Takmayı Kabul Etmedi - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'da Olcay Şahan, Kaptanlık Pazubandını Takmayı Kabul Etmedi

Trabzonspor'da Olcay Şahan, Uğurcan Çakır'ın verdiği kaptanlık pazubandını takmak istemedi. Bunun üzerine maçın son anlarında kaptan, Batuhan Artarslan oldu.

19.12.2018 22:35  Güncelleme: 22:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ikinci maçında Sivas Belediyespor'u Şenol Güneş Spor Kompleksinde konuk etti. Bordo-mavililer, karşılaşmadan 5-0 galip ayrıldı. Trabzonspor'un gollerini Batuhan Artarslan, Caleb Ekuban (2), Vahid Amiri ve Abdülkadir Parmak kaydetti.

OLCAY ŞAHAN, KAPTANLIK TEKLİFİNİ KABUL ETMEDİ

Trabzonspor'un genç kalecisi Uğurcan Çakır maça kaptan olarak başladı. 72. dakikada oyundan çıkan Çakır, kaptanlıkpazubandını Olcay Şahan'a vermek istedi. Olcay Şahan ise bu jesti geri çevirerek pazubandı takmak istemedi. Uğurcan bu gelişme üzerine kaptanlık pazubandını takımın bir diğer genç oyuncusu Batuhan Artarslan'a verdi. Maçın son anlarında kaptan, Batuhan oldu.

Trabzonspor\'da Olcay Şahan, Kaptanlık Pazubandını Takmayı Kabul Etmedi

Son Dakika Spor Trabzonspor'da Olcay Şahan, Kaptanlık Pazubandını Takmayı Kabul Etmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • andsmero: HAMSİ KAFALARIN KAPTANLIGINI ISTEMEM BEN BESIKTASLIYIM 9 18 Yanıtla
    Bordo Mavi: ye kenarindan olsun mu :) 1 1
  • İsimsiz kahraman: Olcay Trabzonspor da oynarken kartal işareti yapman da bi gereksizlik nerede olduğunu unutma orası Trabzon Burak ve Onur u kadro dışı bıraktılar diye üzülme yanlarına sende katılırsın şunu bil ki sen Trabzonspordan büyük değilsin bu çocuklar hakkıyla geldi kaç tane genç var onlardan forma alamıyorsun senden daha yetenekliler sen daha deneyimlisin ama sorumsuzsun. 8 5 Yanıtla
  • Fatih: Devre arasi yolcu zaten ruyasinda gorur gittigi yerde 1 2 Yanıtla
  • Asi: Gururlu laz 1 1 Yanıtla
  • ....: Yav olcay efendi adam altında bir şey aramayın trabzonsporlular bir dünya çirkef adam var sağda solda olcay delikanlı adamdır 0 1 Yanıtla

Advertisement