Trabzonspor Lige Döndü - Son Dakika
Spor

Trabzonspor Lige Döndü

Ziraat Türkiye Kupası'nda bir üst tura yükselen Trabzonspor'da gözler Spor Toto Süper Lig'in 20.haftasında oynayacağı Samsunspor maçına çevrildi.hafta sonu sahasında oynayacağı Samsunspor maçına kilitlendi.

12.01.2012 13:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziraat Türkiye Kupası'nda bir üst tura yükselen Trabzonspor'da gözler Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında oynayacağı Samsunspor maçına çevrildi.

Ligde oynadığı son üç maçı kazanan ve kupada sürpriz yaşamayan Bordo-mavililer,

hafta sonu sahasında oynayacağı Samsunspor maçına kilitlendi. Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de kötü geçirdiği ilk yarının ardından ikinci yarıya fırtına gibi bir başlangıç yaptı. İlk yarının son maçında Orduspor'u, ikinci yarıda ise Manisaspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçlarını kazanarak yoluna devam eden karadeniz ekibi, Ziraat Türkiye Kupası'nda, İstanbul Güngörenspor karşısında bir üst tura çıkarak

Samsunspor maçı öncesi moral buldu.

Karadeniz derbisinde 15 Ocak Pazar günü saat 16: 00'da evinde Samsunspor'u ağırlayacak olan Trabzonspor, rakibi karşısında galibiyeti hedefliyor. Yakaladığı çıkışı sürdürmek isteyen Bordo-mavili takım rakibini yenerek play-off'a girmenin hesaplarını yapıyor.

SAVUNMA SIKINTISI

Öte yandan Trabzonspor'da savunma sıkıntısı yaşanıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında sakatlanan Glowacki'nin, Samsunspor maçında oynayamayacak olmasıyla birlikte İstanbul Güngörenspor maçında sakatlanan Mustafa Yumlu'nun durumunun netlik kazanmaması teknik direktör Şenol Güneş'i yeni arayışlara itti. Mustafa Yumlu'nun tedavisine başlanırken bu oyuncunun durumunun maç günü netlik kazanacağı öğrenildi.

Samsunspor karşısında savunma bölgesine alternatifler üretmeye çalışan deneyimli teknik adamın Celustka'yı bu bölgede kullanıp, Serkan Balcı'yı ise sağ tarafa çekebileceği belirtiliyor. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Trabzonspor Lige Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement