Trabzonspor Milli Arada Nefes Alacak - Son Dakika
Spor

Trabzonspor Milli Arada Nefes Alacak

Trabzonspor Milli Arada Nefes Alacak

Spor Toto Süper Lig'de Evkur Yeni Malatyaspor'u sahasında 4-1 yenerek çıkışını sürdüren Trabzonspor, Galatasaray maçı öncesi milli arada sakatlığı bulunan bazı oyuncularına kavuşacak.

20.03.2018 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bordo-mavililerde bir süredir sakatlığı nedeniyle ülkesinde tedavisini  tamamlayarak Trabzon'a dönen Kolombiyalı oyuncu Fabian Castillo ve Kamil Ahmet'in  milli aradan sonra hazır hale gelerek takımda yer alabileceği belirtildi.
Trabzonspor'da Evkur Yeni Malatyaspor maçında yaşadığı sakatlık  sonrası oyuna devam edemeyen sol bek oyuncusu Filip Novak'ın durumunun ciddi  olmadığı öğrenildi. Karşılaşmanın ardından MR'ı çekilen Novak'ın sol diz arka  adalesinde esneme olduğu, milli arada tedavisinin tamamlanacağı ve Galatasaray  maçında forma giyecek duruma gelebileceği kaydedildi.
Bordo-mavililerde kaleci Esteban Alvarado, Jan Durica, Mustafa Akbaş  ve Matus Bero'nun tedavilerinin devam ettiği ifade edildi.
Oyunculara 4 gün izin
Trabzonspor'da Evkur Yeni Malatyaspor maçı sonrası futbolcular 4 gün  izin yapacak.
Bordo-mavililerin 23 Mart Cuma günü Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde  bir araya gelerek ligin 27. haftasında Galatasaray ile deplasmanda yapacağı maçın  hazırlıklarına başlayacağı aktarıldı.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Trabzonspor Milli Arada Nefes Alacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement