Trafik Kazaları - Son Dakika
Güncel

Trafik Kazaları

Konya, Samsun ve Kütahya'da meydana gelen trafik kazalarında 8 kişi yaralandı.

06.12.2015 16:29

Konya, Samsun ve Kütahya'da meydana gelen trafik kazalarında 8 kişi yaralandı.

Konya'nın merkez Selçuklu ilçesinde, İhsan Özcan idaresindeki 42 CER 76 plakalı hafif ticari araç, Yeni İstanbul Caddesi'nde refüjdeki yön levhası direğine çarptı. Kazada, sürücü ile Hakan Dik (39) ve Muhammet Özcan araçta sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekiplerinin uzun uğraşları sonucu kurtarılan yaralılar, kent merkezindeki farklı hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan Hakan Dik'in durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Samsun'un Havza ilçesinde, Salih Erbaş'ın (53) kullandığı 55 H 5890 plakalı hafif ticari araç, Samsun Ankara karayolunun Teberoğlu sapağında, Gazanfer Batur (65) yönetimindeki 55 HY 558 plakalı traktörle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle traktör devrildi. Yaralı sürücüler ile hafif ticari araçtaki Emrullah Açıkgöz (46), 112 acil servis ekiplerince Havza Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sağlık durumu ağır olan Açıkgöz, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, Sermet Doğan'ın kullandığı 43 HE 424 plakalı otomobil, Tavşanlı- Emet karayolu Tepecik beldesi yakınında devrildi. Kazada, sürücü Doğan ile araçtaki Mehmet Aslan yaralandı. Yaralılar, 112 acil servis ekiplerince Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Trafik Kazaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement