Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Oğuzhan Tükenmez Kimdir? - Son Dakika
Güncel

Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Oğuzhan Tükenmez Kimdir?

Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Oğuzhan Tükenmez Kimdir?

Sanatçı Onur Akay, Kiralık Aşk isimli dizide Ozan karakterini canlandıran oyuncu, Oğuzhan Tükenmez'in, trafik kazasında hayatını kaybettiğini duyurdu. Peki Oğuzhan Tükenmez kimdir, kaç yaşındaydı, neden öldü?

06.08.2018 09:26  Güncelleme: 09:34

isimli dizinin oyuncularından 21 yaşındaki Oğuzhan Tükenmez'in, trafik kazasında hayatını kaybetti. 21 yaşındaki genç oyuncunun ölümü sevenlerini yasa boğdu. Akay, 21 yaşındaki oyuncu Oğuzhan Tükenmez'in, motor kazasında hayatını kaybettiğini duyurdu.

NEDEN ÖLDÜ?

Sanatçı Onur Akay'ın açıklamasına göre "Kiralık Aşk isimli dizide onu Ozan karakteri ile tanımıştık. Ayrıca çok sayıda reklam filmlerinden de tanıdığımız 21 yaşındaki oyuncu arkadaşımız Oğuzhan Tükenmez, Şişli'de dün gece 21:30 sularında çalıştığı iş yerin motorunu alıyor tur atmak için ve Şişli Postanesi'nin önünde bir araba, genç oyuncunun kullandığı motora çarpıp kaçıyor. Hastaneye kaldırılan genç oyuncu maalesef kurtarılamıyor."

Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Oğuzhan Tükenmez Kimdir?

OĞUZHAN TÜKENMEZ KİMDİR?

Star TV'deki Kiralık Aşk dizisinde Ozan karakterini canlandıran Oğuzhan Tükenmez kitlelere adını Kiralık Aşk dizisiyle duyurmuştu. Tükenmez, lise son sınıftan bu yana modellik ve oyunculuk yapıyordu. Hedefi beyaz perdede önemli projelerde yer almaktı. Ancak geçirdiği trafik kazası sonucu 21 yaşında yaşamını yitirdi.

Acı haberi alan sevenleri yasa boğulurken, Kiralık Aşk dizisinden rol arkadaşı ünlü oyuncu Onur Büyüktopçu genç oyuncu hakkında hüzün dolu bir mesaj yayınladı.

Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Oğuzhan Tükenmez Kimdir?

Son Dakika Güncel Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Oğuzhan Tükenmez Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement