True Detective Dizimax Vice'ta Başlıyor - Son Dakika
Güncel

True Detective Dizimax Vice'ta Başlıyor

Dizi kanallarında en yeni ve iddialı yapımları ekranlara taşıyan Digiturk, diziseverlerin yakından takip ettiği True Detective'i tutkunlarıyla buluşturmaya devam ediyor.

19.06.2015 11:23

Yeniden açılan bir cinayet dosyası ve iki polis dedektifi ekseninde gelişen olayların anlatıldığı İlk sezon bölümleri ile nefesleri kesen True Detective ikinci sezonuyla da diziseverlere büyük heyecan ve keyif yaşatmaya hazırlanıyor. True Detective, 22 Haziran'dan itibaren yeni bölümleriyle ABD'den 24 saat sonra her Pazartesi 22.00'da Dizimax Vice'ta yayınlanacak.

Nic Pizzolato tarafından yaratılan ve 2014'te beş Emmy ödülü kazanan "True Detective"in ikinci sezonunda bu sefer Kaliforniya'da meydana gelen gizemli olaylar dizisinin konu alındığı yepyeni bir hikaye anlatıyor.

Ana karakterleri canlandıran isimlerin başında Colin Farrell, Vince Vaughn, Rachel McAdams ve Taylor Kitsch'in geldiği "True Detective"in ilgiyle beklenen ikinci sezonunda çekirdek kadroya, işadamı Frank Semyon'ın karısı rolünde Kelly Reilly de dahil oluyor. Dizinin ilk sezonunda yönetmen koltuğunda oturan ve 'Drama Dizisi En İyi Yönetmen' dalında Emmy ödülü kazanan Cary Fukunaga, bu kez yapımcı olarak yer alıyor.

"True Detective"in birinci sezonunu kaçıranlar ya da tekrar izlemek isteyenler için dizinin maraton gösterimi ise Dizimax Vice HD'de 20 - 21 Haziran saat 17.00-21.00 arasında gerçekleştirilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel True Detective Dizimax Vice'ta Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement