Tufanbeyli'ye Spor Malzemesi Desteği - Son Dakika
Yerel

Tufanbeyli'ye Spor Malzemesi Desteği

Tufanbeyli\'ye Spor Malzemesi Desteği

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Tufanbeyli ilçesine basketbol potaları, voleybol direk ve filesi ile spor malzemeleri yardımı yapıldı.

03.10.2016 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Tufanbeyli ilçesine basketbol potaları, voleybol direk ve filesi ile spor malzemeleri yardımı yapıldı.

Tufanbeyli İlçe Spor Müdürü Mürsel Erçil, gönderilen malzemelerin ilçeye büyük katkı sağladığını söyledi.

Erçil, pota ve malzemelerin Tufanbeyli Anadolu Lisesi, Bozgüney Ortaokulu, Çatalçam Ortaokulu, Cumhuriyet İlkokulu ve Güzelim Köyü'nün ortak kullanım alanında halkın ve gençlerin kullanımına sunulduğunu belirtti.

Güçlü yarınlar inşa etmek için arkadaşlık ve kardeşlik bağlarını sporla güçlendireceklerini ifade eden Erçil, "Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Abdullkadir Ataşbak, gençlere büyük önem veriyor. İlçeler de oluşan sıkıntıların çözümünde desteklerini esirgemiyor. Yapılan bu yardımlar sayesinde gençlerimizin fiziksel, zihinsel, duygusal ve toplumsal yönden gelişimlerine katkı sağlanıyor" dedi.

Erçil, ayrıca Tufanbeyli ilçesinde kendilerine destekleri olan ve projelerin katkı sağlayan İlçe Kaymakamı Adem Başoğlu, Belediye Başkanı Remzi Ergü, İlçe Jandarma Komutanı Yasin Mertcan, İlçe Müftüsü Hanifi Özlen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Gürçınar ve diğer daire amirlerine teşekkür etti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tufanbeyli'ye Spor Malzemesi Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement