Tümsiad'dan Başkan Salman'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Tümsiad'dan Başkan Salman'a Ziyaret

Tüm Sanayi İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Yalova Şube Başkanı Murat Ulaş ve beraberindekiler, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ı ziyaret etti.

07.09.2017 10:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tüm Sanayi İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Yalova Şube Başkanı Murat Ulaş ve beraberindekiler, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ı ziyaret etti.

Başkan Salman, makamında ağırladığı iş adamlarıyla Yalova'nın gelişmesi ve ekonomik anlamda büyümesine yönelik ortak hedefler doğrultusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Burada konuşan Salman, Yalova'nın gelişmesi ve ekonomik açıdan büyümesi için ortak hedefler konulması gerektiğini belirtti.

Yalova her geçen gün büyüyen ve göç alan bir yer olduğuna dikkat çeken Salman, şunları kaydetti:

"Göç alan bir şehirde istihdamın ve iş gücünün artması gerekiyor. Şehir büyüdükçe zaten işsizliğin boy gösterdiği Yalova'da işsizlik oranı da böylelikle fazlalaşıyor. Bunun en yakın şahidi ise benim. Her gün birçok vatandaş belediyeye iş için başvuruyor. Biz de bu vatandaşlarımızı elimizden geldiği kadarıyla bir yerlere yönlendirmeye çalışıyoruz. Kısıtlı imkanların olduğu ilimizde bazen bizler de zorlanıyoruz. Çünkü belli başlı yerlerin dışında yer yok. Onun için sizin gibi değerli iş adamlarına Yalova'nın ihtiyacı var. Yapacağınız yatırımlarla Yalova ekonomisine katkı sağlayacak hem de bir nebze olsa işsizlik sorununa çözüm sağlamış olacaksınız. Bunun için sizlerle yapmış olduğum görüşmeden oldukça memnun kaldım. Yürüteceğimiz ortak akıl ve hedeflerle Yalova'ya hem dernek olarak hem de iş adamı sıfatıyla çok şeyler kazandıracağınıza eminim."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tümsiad'dan Başkan Salman'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement