Tuncay Şanlı'dan Falcao yorumu: Şoke olmuş durumda - Son Dakika
Spor

Tuncay Şanlı'dan Falcao yorumu: Şoke olmuş durumda

Tuncay Şanlı, İngiliz basınına yaptığı açıklamada, "Galatasaray taraftarlarının tamamı, Radamel Falcao'dan bir şeyler bekliyor. Bu nedenle kendisi biraz şoke olmuş durumda" dedi.

11.10.2019 12:44  Güncelleme: 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiliz basınına konuşan Tuncay Şanlı, Falcao'nun büyük beklentiler nedeniyle konsantre olamadığını söyledi. Şanlı ayrıca, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un büyük bir mücadele verdiğini ve bu yüzden taraftarlardan tam destek aldığını ifade etti.

Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Tuncay Şanlı, Liderler Haftası için bulunduğu Londra'da soruları yanıtladı. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu durumdan Radamel Falcao transferi ve Victor Moses'a kadar pek çok konuda açıklamalarda bulundu. İşte Tuncay'ın açıklamaları:

"TARAFTARIN BEKLENTİSİ FALCAO'YU ŞOKE ETTİ"

"Galatasaray taraftarlarının tamamı, Radamel Falcao'dan bir şeyler bekliyor. Bu nedenle kendisi biraz şoke olmuş durumda. Çok büyük bir futbolcudan söz ediyoruz ama tek bir oyuncunun iyi olması takımın başarısına yetmez. Burada mühim olan, tüm takımın bir araya gelerek ona yardım etmesi.

Falcao, ceza sahası içinde topla buluştuğu her pozisyonda gol atacaktır. Büyük bir isim olarak zamana ihtiyaç duyuyor. Şayet onun gibi bir yıldızsanız gittiğiniz her kulüpte üzerinizde büyük bir baskı olur. Tüm bunlarla birlikte kendisi hakkında bir yargıda bulunmak için henüz çok erken. Nitekim pek çok takım sezona kötü başladı."

Tuncay Şanlı'dan Falcao yorumu: Şoke olmuş durumda

"ALİ KOÇ SAYESİNDE TAKIMA DESTEK VAR"

"Fenerbahçe sezona iyi bir giriş yaptı. Onlar için şu an her şey daha güzel. Kulübün yaşadığı finansal sorunlarsa bence ciddi bir problem. Buna rağmen şu anda iyi gidiyorlar. Zaten çok iyi takviyeler yaptılar. Sahadaki performansları da gayet iyi. Bu nedenle sezonu şampiyonlukla tamamlayabileceklerini düşünüyorum.

Ben Fenerbahçe taraftarıyım ve takımımın şampiyon olmasını isterim. Başkanımız Ali Koç çok sıkı çalışıyor ve taraftarlar da yekvücut takımın arkasında. Geçtiğimiz sezon takım çok kötüydü ama buna rağmen desteklerini esirgememişlerdi. İşte bu, çok önemli bir şey. Şu anda takımı Ali Koç'un yarattığı hava nedeniyle destekliyorlar."

Tuncay Şanlı'dan Falcao yorumu: Şoke olmuş durumda

"GALATASARAY TRANSFERLERİ GEÇ YAPTI"

"Galatasaray'a baktığımızdaysa Şampiyonlar Ligi nedeniyle biraz dikkat dağınıklığı yaşadıklarını görüyoruz. Öte yandan bazı transferleri çok geç yaptılar ki bu da ciddi bir sorun teşkil ediyor. Fakat henüz yedi haftayı geride bıraktığımızı unutmamak lazım. Milli aradan sonra daha iyi bir takım hâline gelebilirler.

MOSES YORUMU

Victor Moses, Chelsea'de kanat beki olarak çok iyi işler yaptı. Kendisi; güçlü, her zaman gol atmayı ya da asist yapmayı deneyen bir futbolcu. Şu anda sakat ve uzun bir süredir forma giyemiyor. Ancak iyi bir futbolcudan bahsediyoruz ve milli ara ona çok iyi gelecektir. Fenerbahçe'de kendisini mutlu ve rahat hissediyor."

Tuncay Şanlı\'dan Falcao yorumu: Şoke olmuş durumda

Son Dakika Spor Tuncay Şanlı'dan Falcao yorumu: Şoke olmuş durumda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • Hakan : Tuncay kardeş galatasaya taraftarı enayi gibi havaalanında bunu karşılarken beklediklerinin balon olduğunu bilselerdi o havaalanına girmezlerdi bunlara herşey müstahak 11 4 Yanıtla
    niyazi: hakan arkadaş sen kıskaç bir ma lll sın hemde katmerli irinli çıban seni :) 2 4 ali: niyazi kardeş! sen yazdığını okuyabiliyor musun? 3 3 ercan: sen kimsin ya 1 1
  • Boz Ayı: Filistin gene döktü ortaya igrenc arap kaninin verdigi kancikligi (iki yüzlülügü). Tarihler boyu Türk lerin yaninda olmadilar. Karsi degilmisler, ama yorum da yapmiyorlarmis, ama arap birligi toplantisina katiliyorlarmis. Arap birligi neden toplaniyor??? Cunku hepsi bu harekat a karsi. Bunu resmi olarak acikladilar. 6 1 Yanıtla
    tr: peygamberımız arap soyundadı ama hep sunu söyledı benım ummetım benım soyumdan olan degıl benım yolumdan olandır oyuzden her arap olana müslüman demek yanlıs arap olmayan bırınede musluman degıl demek yanlıs bız turk mılletı olarak allah tevhıd ıman ınancı olan ınsanlarız bıze alah yeter o elı kanlılar destek vermesınler varsın. 0 0
  • Ertaç: Bunun yorumu sabamı düştü papaz efendi ? 1 2 Yanıtla
  • niyazi: sana battıgına göre okumuşşun be kardeşş :)))) 2 1 Yanıtla
  • //////////////////: DÜNYA YILDIZI FORVET TUNCAY KONUŞMUŞ HELE BAK SEN NELER BİLİYORMUŞ 1 1 Yanıtla
  • O: O kadar parayı başka ne için verdiklerini sandı ki 2 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement