Tunceli Belediyesindeki Arama Tamamlandı - Son Dakika
Güncel

Tunceli Belediyesindeki Arama Tamamlandı

Tunceli Belediyesindeki Arama Tamamlandı

Tunceli'de yürütülen terör soruşturması kapsamında belediye hizmet binasında polis ekiplerince başlatılan arama tamamlandı.

17.11.2016 23:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tunceli'de yürütülen terör soruşturması kapsamında belediye hizmet binasında polis ekiplerince başlatılan arama tamamlandı.

Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen terör soruşturması kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele, Güvenlik ve Olay Yeri İnceleme Şubesi ekipleri ile jandarmaya ait bomba arama köpeğinin de kullanılarak belediye hizmet binasında yapılan arama çalışmaları tamamlandı.

Ekipler, belediye hizmet binasından, tüm katlardaki büro ve depolarda yaklaşık 4 saat süren aramanın ardından ayrıldı.

Belediye binası önünde polis ekipleri güvenlik önlemlerini sürdürüyor.

Kentte, dün, Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmada gözaltına alınan 13 kişiden Tunceli Belediye Başkanı Mehmet Ali Bul, HDP İl Başkanı Aslan Çağ, EMEP İl Başkanı Mustafa Taşkale, DBP İl Başkanı Murat Polat, DİSK Şube Başkanı Şükran Yılmaz, BES Temsilcisi Musa Kılıç ve HDP'li yöneticilerin de aralarında bulunduğu 12 kişi, sulh ceza hakimliğince tutuklanmış, bir kişi de savcılıkça serbest bırakılmıştı.

Mehmet Ali Bul'un hakimlikçe "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuklanması sonrası Tunceli Vali Yardımcısı Olgun Öner, İçişleri Bakanlığınca Tunceli Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tunceli Belediyesindeki Arama Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement