Tunceli'de ayı saldırısına uğrayan bir kişi, az kalsın canından oluyordu - Son Dakika
3.Sayfa

Tunceli'de ayı saldırısına uğrayan bir kişi, az kalsın canından oluyordu

Tunceli\'de ayı saldırısına uğrayan bir kişi, az kalsın canından oluyordu

Tunceli'nin Pülümür ilçesinde ayının saldırdığı bir kişi yaralandı. Kırsal bölgelerde sık sık karşılaşılan ayılar, insanlara ciddi zarar verebiliyor.

02.08.2020 23:06  Güncelleme: 03:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tunceli'nin Pülümür ilçesinde Süleymanuşağı Köyü'nde hayvancılıkla uğraşan 45 yaşındaki Bülent Onat akşam saatlerinde kırsalda ayının saldırısına uğradı. Kırsal bölgelerde yaşam alanlarına yaklaşan insanlar, kendilerini tehlikeye atıyor.

YARALININ DURUMUNUN İYİ OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Saldırıda yaralanan Onat'ı fark eden köylüler 112 Acil Komuta Merkezine bağlı ekiplere haber verdi. Köye giden ekipler, Onat'a ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulansla Tunceli Devlet Hastanesine kaldırdı. Onat'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Tunceli'de ayı saldırısında bir kişi yaralandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Tunceli'de ayı saldırısına uğrayan bir kişi, az kalsın canından oluyordu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • selami erbudak: az kalsın canından oluyordu durumundaki birisinin sağlık durumunun iyi olması çelişki değil mi?bu şuna benziyor üzerinden uçak geçen adam az daha canından oluyordu eğer uçak üzerine düşseydi ama düşmedi ve sağlık durumu iyi.. 0 0 Yanıtla
  • gemerekli: hey ayı saldırısından sonra bence bir ayı sever hapse atılıp adamöldürmeye tesebbüsden yargılanmalı ülkede insan canının sokak köpeği kadar değeri kalmadı 0 0 Yanıtla

Advertisement