Tunceli Üniversitesi Öğrencilerinden Anlamlı Hareket - Son Dakika
Güncel

Tunceli Üniversitesi Öğrencilerinden Anlamlı Hareket

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri sona ererken, Tunceli Üniversitesi öğrencileri de son derece anlamlı bir harekete imza attı.

29.04.2015 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pertek Sakine Genç Meslek Yüksekokulu Öğrenci Temsilciliği tarafından düzenlenen "3.Gönül Köprüsü Etkinliği" kapsamında, maddi durumu iyi olmayan Sağman Köyü, Akdemir Köyü, Çukurca Köyü, Ayazpınar Köyü, Konaklar Köyü, Pınarlar İlk ve Orta okullarındaki öğrencilere ayakkabı, çeşitli hediyeler, oyuncaklar ve maddi durumu iyi olmayan öğrenciler içinde toplanan kıyafetlerin dağıtımı gerçekleştirilirken, minik öğrencilerde son derece eğlenceli dakikalar geçirdiler.

Köy okullarının süslenmesi, toplumsal yardımlaşmanın güçlendirilmesi, öğrencilerin mümkün olduğunca ihtiyaçlarının giderilmesi ve motivasyonlarının artırılması, sevgi, kardeşlik, dostluk ve barış duygularının artırılıp, üniversite, okul, öğretmenler, öğretim elemanları ve öğrenciler arasındaki sosyal etkileşimi de pekiştirmek amacıyla düzenlenen ziyarette, miniklerin mutluluğu ise görülmeye değerdi.

Yrd.Doç. Dr. Mesut Ural koordinatörlüğünde gerçekleşen etkinliğe;  Pertek İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Serhat Çiftçi ve Pertek Sakine Genç Meslek Yüksekokulu Öğrencileri katılırken, ziyaret sonrasında bir değerlendirme yapan Yrd.Doç. Dr. Mesut Ural "Öğrencilerimizle birlikte yaklaşık bir aylık bir süreçte tüm köy okullarına götürülmek üzere planlanan malzemeleri temin ettik ve öğrencilere teslim edilmek üzere hazır hale getirdik. Tunceli Üniversitesi Rektörlüğü ve Pertek Kaymakamlığı tarafından tahsis edilen araçlarla yardım malzemelerini öğrencilerimize dağıttık. Yaklaşık 250 öğrenciye ayakkabı, çeşitli hediyeler, oyuncaklar ve maddi durumu iyi olmayan öğrenciler içinde toplanan kıyafetlerin dağıtımını gerçekleştik. Etkinlik süresince katkı sağlayan Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek'e, Pertek Kaymakamlığına, Pertek Sakine Genç Meslek Yüksekokuluna, Pertek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ve hayırsever işadamımız Sayın Av. Kemal GENÇ' e teşekkür ederiz." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tunceli Üniversitesi Öğrencilerinden Anlamlı Hareket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement