Turgutlu'nun Dosteli 5 Bin Kişiye Uzandı - Son Dakika
Güncel

Turgutlu'nun Dosteli 5 Bin Kişiye Uzandı

Turgutlu\'nun Dosteli 5 Bin Kişiye Uzandı

Turgutlu Belediyesi’nin sosyal projeler kapsamında hizmete sunduğu Dosteli Kıyafet Yıkama ve Teslim Merkezi’nden 2017 yılı içerisinde 5 bin kişi faydalandı.

04.01.2018 12:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turgutlu Belediyesi'nin sosyal projeler kapsamında hizmete sunduğu Dosteli Kıyafet Yıkama ve Teslim Merkezi'nden 2017 yılı içerisinde 5 bin kişi faydalandı. 2018 yılında da ihtiyaç sahibi ailelerin hizmetinde olacaklarını belirten Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, "Hayırseverlerimizin destekleriyle büyük bir aileye dönüşen Dosteli Kıyafet Yıkama ve Teslim Merkezimiz ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dost elimizi uzatmaya devam ediyoruz" dedi.

Sosyal projeler kapsamında yürüttüğü projeler ile vatandaşların takdirini kazanan Turgutlu Belediyesi, Belediye Başkanı Turgay Şirin'in talimatlarıyla bir yıl önce faaliyete geçirdiği Dosteli Kıyafet Yıkama ve Teslim Merkezi ile de 2017 yılında binlerce yardıma muhtaç vatandaşın yüzünü güldürdü. Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyete geçen Dosteli, 7'den 70'e doğumdan yaşlılığa kadar her kesime destek verdi.

İhtiyaç sahibi ailelerin mağazada sisteminin uygulandığı merkezden gönül rahatlığı ile alışveriş yapabildiğini vurgulayan Başkan Şirin, "Göreve geldiğimiz günden bu yana üzerine eğildiğimiz, hassasiyet gösterdiğimiz konu ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşabilmek oldu. Turgutlu halkına verdiğimiz bir söz vardı. Onu da Dosteli Kıyafet Yıkama ve Teslim Merkezi Projemiz ile hayata geçirdik. 2017 yılı içerisinde bin ailemiz, yaklaşık 5 bin ihtiyaç sahibi vatandaşımız merkezimizden faydalanma imkanı buldu. Burada elbette hayırseverlerimizin yadsınamaz katkısının olduğunu belirtmeliyim. Bizler bugün de olduğu gibi bundan sonra ihtiyaç sahibi ailelerin yanlarında olmaya, onlara destek vermeye devam edeceğiz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Turgutlu'nun Dosteli 5 Bin Kişiye Uzandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement