Son dakika haberleri! Kahramankazan'da Türk Polis Teşkilatı'nın 177. kuruluş yıl dönümü kutlandı - Son Dakika
Güncel

Son dakika haberleri! Kahramankazan'da Türk Polis Teşkilatı'nın 177. kuruluş yıl dönümü kutlandı

Son dakika haberi... Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılması Saygı duruşu İstiklal Marşı okunması Kaymakam Abdullah Selim Parlar'ın müdürlük ziyareti Şehitlik ziyareti Öğrencilerin müdürlük ziyareti Türk Polis Teşkilatı'nın 177. kuruluş yıl dönümü ANKARA (AA) – Türk Polis Teşkilatının 177.

10.04.2022 12:50  Güncelleme: 13:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılması

Saygı duruşu İstiklal Marşı okunması

Kaymakam Abdullah Selim Parlar'ın müdürlük ziyareti

Şehitlik ziyareti

Öğrencilerin müdürlük ziyareti

Türk Polis Teşkilatı'nın 177. kuruluş yıl dönümü

ANKARA (AA) – Türk Polis Teşkilatının 177. kuruluş yıldönümü Kahramankazan'da düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Hafta dolayısıyla düzenlenen etkinlikler Ulu Cami'de şehitler için okunan mevlit ile başladı. Daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü Bahçesindeki Atatürk Anıtına çelenk sunuldu, saygı duruşunda bulunuldu. Burada İlçe Emniyet Müdürü İsmet Yüzügüllü mesai arkadaşlarının gününü kutladı.

Gün dolayısıyla Kaymakam Abdullah Selim Parlar, müdürlüğü ziyaret ederek polislerin gününü tebrik etti, şehit polis Metin Gülmez ve 15 Temmuz ve terörle mücadele şehitleri için oluşturulan köşeyi ziyaret etti, bilgi aldı.

Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memurları Kahramankazan Şehitliğini ziyaret ederek şehit mezarlarına kırmızı karanfil bıraktı. İlçe Müftüsü Durmuş Ali Çakır da Kur'anı Kerim okudu, dua etti.

Milli Egemenlik İkokulundan bir grup öğrenci İlçe Emniyet Müdürü İsmet Yüzügüllü'yü makamında ziyaret ederek çiçek verdi polislerin gününü kutladı.

Son dakika haberleri! Kahramankazan\'da Türk Polis Teşkilatı\'nın 177. kuruluş yıl dönümü kutlandı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Son dakika haberleri! Kahramankazan'da Türk Polis Teşkilatı'nın 177. kuruluş yıl dönümü kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement