Turkcell Gollercepte Yeni İçeriği "Dakika Yorum" ile Yeni Sezona Hazır - Son Dakika
Güncel

Turkcell Gollercepte Yeni İçeriği "Dakika Yorum" ile Yeni Sezona Hazır

Turkcell GollerCepte, yeni sezonda yeni programı "Dakika Yorum"u üyelerinin hizmetine sunuyor.

15.08.2013 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turkcell GollerCepte, yeni sezonda yeni programı "Dakika Yorum"u üyelerinin hizmetine sunuyor.

Turkcell açıklamasına göre, "Dakika Yorum" programıyla 2013-2014 futbol sezonunda 4 büyüklerin Spor Toto Süper Lig maçlarının maç öncesi, 90 dakika maç ve maç sonu gelişmeleri "http://gollercepte.tv" adresinde üyelere özel canlı yorumlanacak.

Türk futbolunun tanınan yorumcuları Mehmet Demirkol, Mehmet Ayan, Metin Tekin, Gürcan Bilgiç, Abdülkerim Durmaz, Bülent Korkmaz, Mert Aydın ve Emrah Kayalıoğlu GollerCepte kullanıcılarına özel canlı yayınla haftanın maçlarını yorumlayacak.

Ayrıca takımların önceki haftalardaki performansları, maçın golleri, önemli anları, kritik ve tartışmalı pozisyonları ile ilgili yorumlar maç sırasında GollerCepte üyelerine SMS ile gönderilecek, isteyenler yorumları canlı olarak izleyebilecek. Böylece üyeler program boyunca maçı takip edebilecek, önemli pozisyonların yorumlarını anında alabilecek, maç bittikten sonra da maçın özeti ve gollerini izleyebilecekler.

GollerCepte'de haberlere, puan durumuna, fikstüre ve iddaa listesindeki maçların canlı skorlarına üye olmadan erişilebilirken, sitedeki videoları izlemek için üye olmak gerekiyor. Sitede gezerken veya video izlerken kullanılan internet bağlantısı ücretsiz hizmet verirken uygulamaya üyelik haftalık 2,45 lira olarak ücretlendiriliyor.

GollerCepte üyesi olmak için Turkcell'liler GOL yazıp 7777'ye kısa mesaj gönderebilir veya "http://gollercepte.tv/uyelik" adresini tıklayabilirler. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Turkcell Gollercepte Yeni İçeriği 'Dakika Yorum' ile Yeni Sezona Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement