Türkiye Kulüpler Arası Gençler Bilek Şampiyonası - Son Dakika
Yerel

Türkiye Kulüpler Arası Gençler Bilek Şampiyonası

Türkiye Kulüpler Arası Gençler Bilek Şampiyonası

Akyazı Çevre Kültür Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Bilek Güreşi Takımı, 26 27 Aralık'ta Ankara'da düzenlenecek Kulüpler Arası Gençler Bilek Şampiyonası'na katılacak.

24.12.2014 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akyazı Çevre Kültür Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Bilek Güreşi Takımı, 26-27 Aralık'ta Ankara'da düzenlenecek Kulüpler Arası Gençler Bilek Şampiyonası'na katılacak.

Kulüp Başkanı Zeki Taş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye şampiyonasına ilk defa katılacaklarını belirterek, "Şampiyonaya, antrenör Hüseyin Önder nezaretinde yaklaşık olarak 3 aydır hazırlanıyoruz. Antrenörümüz ve sporcularımız büyük bir özveriyle çalışıyorlar" diye konuştu.

Yeni kurulan bir ekip olduklarını ve ilk resmi sınava çıkacaklarını ifade eden Taş, "Gençlerimizin alacağı sportif başarılar ne olursa olsun, onların rekabeti, hedeflere ulaşmayı ve problem çözme becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmak, bu sürecin en güzel meyveleri olacaktır. Bu organizasyon aynı zamanda bundan sonraki çalışmalarımıza da ışık tutacak mahiyette olacaktır" değerlendirmesinde bulundu. - Sakarya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türkiye Kulüpler Arası Gençler Bilek Şampiyonası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement