Türkiye Mağlubiyeti Sonrası Arnavutluk'un Hocası Panucci Gönderildi - Son Dakika
Spor

Türkiye Mağlubiyeti Sonrası Arnavutluk'un Hocası Panucci Gönderildi

Arnavutluk Futbol Federasyonu, Türkiye karşısında alınan 2-0'lık mağlubiyet sonrasında teknik direktör Panucci'nin görevine son verdi.

23.03.2019 12:14  Güncelleme: 12:18

A Milli Futbol Takımımız'ın Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu ilk maçında dün deplasmanda 2-0 mağlup ettiği Arnavutluk'ta Teknik Direktör Christian Panucci'nin görevine son verildi.

Arnavutluk Futbol Federasyonu, A Milli Futbol Takımımız karşısında alınan 2-0'lık mağlubiyetin ardından Teknik Direktör Christian Panucci'nin görevine son verdi. Şimdiye kadar yaptığı çalışmalar için Christian Panucci'ye teşekkür edilirken, takımı bir sonraki karşılaşmaya Ervin Bulku ve Süleyman Mema'nın hazırlayacağı açıklandı. Panucci, dün oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında istifa etmeyi düşünmediğini ifade etmişti. (İHA)

Türkiye Mağlubiyeti Sonrası Arnavutluk\'un Hocası Panucci Gönderildi

Son Dakika Spor Türkiye Mağlubiyeti Sonrası Arnavutluk'un Hocası Panucci Gönderildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Dürbünlünün Emmisinin oğlu: Fenerin başına geç Panucci gardaş 1 1 Yanıtla
  • Memleketim: Normalde bizim düzenbaz Senol istifa etmeliydi. Arnavaltuk bizden daha iyi futbol oynadi. Simdi haticeye bakarsiniz ben size neticeyi sorarim grup maclari bitince. 0 2 Yanıtla
  • tırışka kazım: adamı erken yediler yazık.Türk milli taımı güçlü.arnavutluğun yenilmesi süpriz değil ki. 0 1 Yanıtla
  • Osman: Genelde bir takim kendinden kucuk takimlara yenildigi zaman revizyon yapar Milli takimimiz bu hale kadar dusurulmus demekki Eyyyy yildirim demiroren Gor ve utan 1 0 Yanıtla
  • İsim : Fransa maçını 4 gözle bekliyorum fransa 5 tane atar oynicem 0 0 Yanıtla

Advertisement