Türkiye-Makedonya Radyo ve Televizyon Üst Kurulları Arasındaki İşbirliği Protokolü Yenilendi - Son Dakika
Güncel

Türkiye-Makedonya Radyo ve Televizyon Üst Kurulları Arasındaki İşbirliği Protokolü Yenilendi

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) ile Makedonya Radyo Görsel İşitsel Medya Hizmetleri Ajansı arasında yeni işbirliği protokolü imzalandı.

15.05.2014 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) ile Makedonya Radyo-Görsel-İşitsel Medya Hizmetleri Ajansı arasında yeni işbirliği protokolü imzalandı.

RTÜK Başkan Vekili Hasan Tahsin Fendoğlu ve bazı kurul üyeleri, Makedonya Radyo-Görsel-İşitsel Medya Hizmetleri Ajansı Başkanı Zoran Trayçevski'yi makamında ziyaret etti.

Fendoğlu, burada yaptığı açıklamada, RTÜK ve Makedonya Radyo-Görsel-İşitsel Medya Hizmetleri Ajansı arasında, 10 yıl önce işbirliği protokolü imzalandığını ancak sektördeki değişim nedeniyle bu protokolün yenilenmesine ihtiyaç duyulduğunu belirtti.

İki ülke radyo ve televizyon üst kurulları arasında 10 yıldır devam eden işbirliğinin oldukça yararlığı olduğunu ifade eden Fendoğlu, daha kapsayıcı hale getirilen protokolle mevcut işbirliğinin gelişeceğini söyledi.

Trayçevski de yenilenen işbirliği protokolü ile radyo ve televizyon alanında 10 yıldır yaptıkları işbirliğinin derinleşeceğini kaydetti.

Protokolün imzalanmasının ardından Fendoğlu ve Trayçevski, birbirlerine bazı hediyeler verdi. - Üsküp

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türkiye-Makedonya Radyo ve Televizyon Üst Kurulları Arasındaki İşbirliği Protokolü Yenilendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement