Türkiye'nin En Kapsamlı Amatör Spor Organizasyonu - Son Dakika
Spor

Türkiye'nin En Kapsamlı Amatör Spor Organizasyonu

Türkiye'nin En Kapsamlı Amatör Spor Organizasyonu İstanbul Corporate Games 9.yılını Kutluyor.

15.03.2011 14:49

TÜRKİYE'NİN EN KAPSAMLI AMATÖR SPOR ORGANİZASYONU İSTANBUL CORPORATE GAMES 9.YILINI KUTLUYOR.

"Yaşam Boyu Spor" felsefesi ile herkese spor yapma imkanı sağlayan, sportif rekabet , heyecan ve eğlencenin birarada yaşandığı Türkiye'nin en kapsamlı amatör spor organizasyonu Corporate Games (Kurumsal Oyunlar) 2011 yılında 17 spor branşıyla devam ediyor.

Organizasyonun basın toplantısı TYSD Levent Tesisleri'nde düzenlendi. TSYD Genel Başkanı ,Esat Yılmaer, Sportworks Yönetim Kurulu Başkanı Kutlu Torunlar, Çelik Motor Genel Müdürü Bora Koçak, ACT Ekon adına Dr. Fevzi Toksoy ve organizasyonun resmi bağış kurumu Düşler Akademisi adına Sercan Duygan katıldı.

Esat Yılmaer bu organizasyonun 8. yılını tamamlaması ama Olimpiyat adaylığı olan ülkemizde spor kültürünün gelişmesi için büyük rol oynadığını belirtirken, genç toplumumuzun centilmence spor yapması ve seyretmesi açısından bilinçli olmasının önemini belirtti.

Kutlu Torunlar ise 9. yılımızda 10.000 kişiye ulaşmak ve sporu iş hayatı, aile hayatı içerisine sokarak spor kültürümüzün gelişimine katkıda bulunmak istiyoruz. Olimpiyatlara giden yol sağlıklı, bilinçli ve gelişmiş bir toplumla mümkün dedi.

Çelik Motor Genel Müdürü Bora Koçak ise Filo Kiralama olarak genç ve dinamik bir yapıya sahip olduklarını ve Corporate Games 'e ana sponsor olarak sektördeki güçlerini pekiştirmek istediklerini belirtti.

ACT Econ ortağı Fevzi Toksoy ise , şirketlerin ticaret hayatında yaşadığı rekabeti spor sahalarına yansıtmaları hem ticari hayata hem de topluma büyük katkılar sağladığının altını çizdi.

Düşler Akademisi ise engelli kişilerin toplumda seslerini duyurabilmek için bu organizasyonun bünyesinde yer almaktan duydukları mutluluğu belirtti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Türkiye'nin En Kapsamlı Amatör Spor Organizasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement