Türkiye'nin En Uzun Süreli Kültür-Sanat Etkinliği - Son Dakika
Güncel

Türkiye'nin En Uzun Süreli Kültür-Sanat Etkinliği

Türkiye\'nin En Uzun Süreli Kültür-Sanat Etkinliği

Birbirinden ünlü sanatçıların yer aldığı etkinlikler Ramazan ayında da ilgiyle izleniyor.

08.08.2011 14:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'de ilk kez Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan 100 Günde 100 Etkinlik programları, Konya'nın kültür ve sanat konusundaki gelişimine katkı sağlıyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından 25 Mayıs'ta MFÖ konseri ile başlayan 100 Günde 100 Etkinlik programları, Ramazan ayında da artan bir ilgiyle devam ediyor.

Türkiye'de ilk kez Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinliklerde birbirinden ünlü sanatçıların katıldığı konserlerin yanı sıra; tiyatro gösterileri, söyleşiler, seminerler, şiir dinletileri, halk oyunları, film gösterimleri yer alıyor.

MFÖ konseri ile başlayan etkinliklerde; Uğur Işılak, Hilmi Şahballı, Kubat, Yusuf Güney, Bedirhan Gökçe, Sunay Akın, Onur Şan, Esat Kabaklı, Baha, Murat Kekilli, Orhan Hakalmaz, Ezginin Günlüğü, Sinan Özen, Haluk Levent, Bülent Serttaş, Sagopa Kajmer- Kolera, Ayna, Erkan Oğur-İsmail Demircioğlu gibi sevilen sanatçılar konser verdi.

Dr. Ender Saraç, Ulvi Alacakaptan, Ahmet Yenilmez, Serdar Tuncer, Ahmet Şerif İzgören, Mustafa Armağan, Oğuz Saygın gibi isimlerin söyleşilerde bulunduğu etkinliklerde Aşıklar ve Şairler Buluşmaları ile Urfa Sıra Gecesi de yapıldı.

ŞEHRİN TANITIMINA KATKI

Kültürpark Amfi Tiyatro'nun saatler öncesinden dolduğu, dev ekran önünde binlerce kişinin buluştuğu konserleri izleyenler, 100 Günde 100 Etkinlik programlarının Konyalılar için bir şans olduğunu belirttiler. Her kesime hitap eden konser ve etkinliklerin şehrin tanıtımına da katkı sağladığını kaydeden katılımcılar, Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ettiler.

RAMAZAN AKŞAMLARINA ÖZEL KONSERLER

100 Gün 100 Etkinlik programları kapsamında Kültürpark Amfi Tiyatro'da her akşam gerçekleştirilen etkinlikler Ramazan ayında da Rahmet Akşamları ismiyle devam ediyor.

Erkan Mutlu konseri ile başlayan; Naat Gecesi, Minik Dualar, Ertuğrul Erkişi, Alper- Seyfullah Kartal, Mustafa Cihat ile devam eden Rahmet Akşamları'nda Fatih Kısaparmak, Özhan Eren, Eşref Ziya, Ahmet Özhan, Ersen ve Dadaşlar, Ömer Karaoğlu gibi sevilen sanatçılar da konser verecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türkiye'nin En Uzun Süreli Kültür-Sanat Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement