Türkiye'nin Her Bölgesinde, Diş Hekimlerine Çözüm Üretiyorlar - Son Dakika
Ekonomi

Türkiye'nin Her Bölgesinde, Diş Hekimlerine Çözüm Üretiyorlar

1984 yılında kurulup, merkezi Ankara'da bulunan Metro Diş firması, 35 yıllık tecrübesiyle, yurt dışı ve Türkiye'nin 7 bölgesinde de 7 farklı teknik servis ağıyla, diş hekimliği malzemeleri ithalat-ihracat, servis ve satış sonrası hizmetlerini vermeye devam ediyor.

17.05.2019 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
sponsorlu içerik

"DİŞ HEKİMLERİNE YÖNELİK ÜRÜNLER SATIYORUZ"

Metro Diş firması işletme sahibi Buğra Curalı "Bizim genellikle ürün yelpazemiz diş hekimlerine yönelik. Bu anlamda son kullanıcıya yönelik elimizde pek ürün yok. Bizler sadece diş hekimlerine yönelik ürünler satıyoruz. Faaliyet alanlarımız ithalat ve ihracat üzerinde işliyor. Çalıştığımız dünya markalarının Türkiye temsilciliğini üstleniyoruz. Diğer çeşitli firmaların da bölge ve şehir bayiliklerini yapıyoruz." diye konuştu.

"A'DAN Z'YE KADAR GENİŞ BİR ÜRÜN YELPAZEMİZ VAR"

Buğra Curalı "Bizde iğne iplikten, büyük görüntülemelerden, diş ünitlerine, diş hekimliğinde kullanılan dinamik veya statik ev aletlerine kadar A'dan Z'ye kadar geniş bir ürün yelpazemiz var. Yani tek bi ürüne sınırlı değiliz. Ya da tek bir kalemle sınırlı değiliz. Bu anlamda birden çok pakete hizmet ediyoruz." ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE'NİN 7 BÖLGESİNE TEKNİK SERVİS AĞIMIZ VAR"

Buğra Curalı "Kendimiz Ankara merkezli bir firmayız. Ama Türkiye'nin 7 bölgesine de 7 farklı teknik servis ağımız var. Sadece Türkiye ile de sınırlı kalmıyor. Bizim yurt dışı projelerimiz de oluyor. O yüzden yurtdışında da kendi personelimizi görevlendirerek yurtdışında da bu teknik servisi vermek zorundayız." diye ekledi.

Türkiye\'nin Her Bölgesinde, Diş Hekimlerine Çözüm Üretiyorlar

Son Dakika Ekonomi Türkiye'nin Her Bölgesinde, Diş Hekimlerine Çözüm Üretiyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement