Türkiye'nin Otomobiline Sakarya Hazır" - Son Dakika
Güncel

Türkiye'nin Otomobiline Sakarya Hazır"

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, yerli otomobilin Sakarya'da üretileceğine inandığını bildirdi.

02.11.2017 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, yerli otomobilin Sakarya'da üretileceğine inandığını bildirdi.

SATSO'dan yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün yerli otomobili üretecek "babayiğitler"i açıkladığı bildirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın düzenlenen törenle Ortak Girişim Grubu'nda yer alan kuruluşların isimlerini duyurduğu belirtilen açıklamada, yerli otomobil projesini Anadolu Grubu, BMC, Kıraça Holding, Turkcell Grubu ve Zorlu Holding'in üstlendiği hatırlatıldı.

Açıklamada, görüşlerine yer verilen Mahmut Kösemusul, Sakarya'nın milli üretim ve savunma sanayi üretimlerine ev sahibi olan, ihracatını özellikle otomotiv sektöründe ciddi biçimde arttırdığını ifade etti.

Sakarya'nın Türkiye'nin otomobiline her anlamda hazır bir şehir olduğunu belirten Kösemusul, şunları kaydetti:

"Sakarya'mızın lojistik başta olmak üzere otomotiv sektöründeki avantajları, nitelikli istihdamı ve sıfır hatalı kaliteli üretimi yerli otomobil üretimindeki iddiamızı göstermektedir. Sayın Cumhurbaşkanımızın iradeleri ve Ortak Girişim Grubu'nun başarısı ile yerli otonun, en doğru adres Sakarya'mızda üretileceğine inanıyorum. Yerli oto için yerimiz, üretim için tecrübemiz ve önerilerimiz hazır, dosyalarımızı teslim ettik. Hayırlı, uğurlu olsun. Rabbim utandırmasın.

Türkiye'nin otomobilinin üretimini Sakarya'mıza kazandırmak için büyük bir heyecanla, azimle hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türkiye'nin Otomobiline Sakarya Hazır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement