Twitter Ceo'su İstifa Etti, 140 Karakter Sınırı da Kalkıyor - Son Dakika
Teknoloji

Twitter Ceo'su İstifa Etti, 140 Karakter Sınırı da Kalkıyor

Twitter Ceo\'su İstifa Etti, 140 Karakter Sınırı da Kalkıyor

Daha rahat mesajlaşabilmeniz için sınırlar kalkıyor.

12.06.2015 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Mahmut Saral - -

Popüler sosyal paylaşım platformu Twitter'da bu aralar yeni gelişmeler yaşanıyor. Bunlardan ilki, firmanın CEO'sunun istifa etmiş olması. Dick Costolo, Twitter'daki görevinden istifa etti ve 1 Temmuz itibarıyla koltuğunu boşaltıyor. Onun yerine daha kârlı ve büyümeye odaklı bir şirket için şimdilik Twitter'ın ortak kurucularından da olan Jack Dorsey'in gelmesi bekleniyor. Dorsey, aynı zamanda mobil ödeme firması Square'daki CEO'luk görevini de sürdürecek.


Şimdi de gelelim karakter sınırı kısmına. Twitter'da şu aralar bir değişim söz konusu ve geleceğe yönelik yatırımların tartışıldığı bir süreç var. Bunlardan biri de 140 karakter sınırı, ama birçoğunuzun tahmin ettiği durum değil.


Twitter, normal mesaj yazarken yine 140 karakter sınırını koruyarak akılcı mesajlar ortaya çıkarmanızı istiyor ve bu da Twitter'ın doğasını oluşturuyor zaten. Öte yandan 140 karakter sınırının özel mesajlaşmalarda sorun teşkil ettiği ve kullanıcıların daha rahat mesajlaşabilmesi için özel mesajlardaki karakter sınırının ortadan kaldırılacağı bildirildi. Bu uygulamanın da yakın bir zamanda hayata geçirilmesi bekleniyor.


Twitter'da artık herkese DM gönderilebilir



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Twitter Ceo'su İstifa Etti, 140 Karakter Sınırı da Kalkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement